25.11.2003

Bo Pee: Visuel-Redaktør, fotograf og skribent.

botegning.gifMe: Bo Pee aka fluidman

RapSpot Funktion: Visuel redaktør & design ansvarlig, fotograf, skribent, anmelder, mm. – men mostly mindre…
Place: Holder den pt. nede i Valby G, men har tidligere boet i Åbyhøj, Bay-Area, Nærum, Nord Vest, & New York.

Interesserer mig for: musik, design, kunst, storbykultur og den slags.

Digger kunstnere som: Ace Lover, Aceyalone, Al Green, ATCQ, Barn Stormers, Beatminerz, Common, Dangermouse, Del, De La Soul, Diamond D, DJ Krush, DJ Premier, Erykah Badu, Evan Hecox, Grand Pupa, Hiero, Kegr, Madlib, Marvin Gaye, Redman, ODB, Oh No, Outkast, Pacewon, Pharcyde, Questlove, Tue Track, Twist, TY, Wordsworth og mange mange flere.

Jeg kan også godt li’: god tid, at hænge med min bande, doodle, kork, nymalede s-tog, gode tømmermænd, nye plader eller blade, at fyre op og lave ting, storbyer, sætte min præg på det jeg interesserer mig for, tags & throw-ups, dejlige damer og naturligvis min egen!

Jeg er træt af: folk der brokker sig uden at gøre en skid selv, min banksaldo, dem der tror at de laver noget herre originalt, pis generelt, når jeg ikke kan nå alt det jeg gerne vil, ridser i mine plader, syltede sild.

E: fluid@rapspot.dk
W: myspace, flickr

Se flere RapSpot medlemmer her
Ann Noyd, Bo Pee, Hardflip Johnny Lund, Jølaw, K-V, Køhl, Mis Marie, Ole A, PapiChulo, ptas, Risky, Simon T, TC og Tue

Skrevet af Bo Pee 25.11.2003 arkiveret under ProfilSpot |