25.11.2003

Jølaw: Skribent, anmelder & boardmoderator.

IMGP0337.JPGFunktion: Skribent, anmelder, livereviewer, boardmoderator

Location: Århus-boy

Interesser: Hiphop og andet god musik, film og underholdning, stand-up, fodbold.

Yndlingskunstnere: Amerika: Atmosphere, Soul Position, RJD2, Jedi Mind Tricks, Ghostface Killah, Danger Mouse, Pharcyde, Brother Ali, Method Man, Redman, Beatnuts, Jurassic 5, Eminem, Gangstarr, El-P, Das Efx, Cunninlynguists, Tonedeff, Talib Kweli. Europa: Looptroop, The Streets, Fettes Brot, Zero 7, Nach, Tote King, Thomas Rusiak, DJ Format Dansk: Malk De Koijn, O.R., Kontra Crew, Joe True, Analogik, DJ Static, Anden, Gramsespektrum, Clemens, Jøden, Kid Rodriguez, NBTB, Rent Mel, Klart Dér, Fred Nukes.
Opture: En god shawarma, eller byens burger på en Århus Took it-aften, en genuine korrekt opskænket Guinness-øl, at cruise med boombap-hiphop i sin bil, Aviator-solbriller, fodboldtrøjer, baggy jeans med plads til noget i lommerne. Når det et par gange om året går godt for AGF :) Alle film af Zucker-brødrene og alle spil i Grand Theft Auto-serien. DR2 og TV2 Zulus satireprogrammer!

Nedture: Stress, utaknemmelige folk, anspændte mennesker, at komme for sent, folk der ikke er til at tale fornuft med, folk der ignorerer andre, snobbede piger og hjernelamme drenge. DVD-regioner, crackede filtyper og manglende codecs der forhindrer én i at se film! (og så lige, selvom jeg ikke arbejder der mere, men bare for at understrege det: Arbejde i Dansk supermarked)

Anmelder-kriterier: Jeg anmelder generelt en plade set i forhold til mine forventinger og mit kendskab til kunstneren. Er der tale om en ny kunstner ses mere i forhold til andre lignende udgivelser, og hvorvidt der bringes noget nyt. En dansk udgivelse anmeldelses på dansk målestok, og en amerikansk bedømmes mere ud fra en international standard.
E: julaw@rapspot.dk

Se flere RapSpot medlemmer her
Ann Noyd, Bo Pee, Hardflip Johnny Lund, Jølaw, K-V, Køhl, Mis Marie, Ole A, PapiChulo, ptas, Risky, Simon T, TC og Tue

Skrevet af Julaw 25.11.2003 arkiveret under ProfilSpot |