25.11.2003

Køhl: Administrator, OnPoint-redaktør, fotograf, nyhedsskribent.

profil_klaus_heinecke.gifFunktion: Administrator, OnPoint-redaktør, fotograf og nyhedsskribent.

Location: Pt. Londowntown, Edgware Road. Vokset op i København NV, har kortvarigt holdt det nede i Værløse, Kvaglund og Valby.

Interesser: Hiphop og mange andre genrer af musik, filmmageri, kultur, verdenssituationen og lokalsamfundene.

Yndlings(hiphop)kunstnere: Rappere med en god stemme, et godt flow, teknisk avancerede, gode historiefortællere, det lidt skæve eller med et politisk budskab. Producere der kan dreje rigtigt på knapperne. Jeg kaster bl.a. hænderne i det lorte vejr til Snoop Dogg, Biggie Smalls, 2Pac, Dogg Pound, Scarface, Keith Murray, Ras Kass, Nas, Ol’ Dirty, Method Man, Gza, Bobby Digital, KRS, Blacksheep, BDP, The Roots, Jean Grae, CMW, Brand Nubian, Dr. Dre, DJ Shadow, DJ Honda, Jeru, Gangstarr, Masta Ace, N.W.A., Pharcyde, Common, Hi-Tek, Immortal Technicue, Kool Keith, Tim Dog, Artifacts, Beatnuts. MC Einar, Jokeren, The Prunes, Joe True, Khalern, Mis Marie, Malk, Bikstok, Komplot, L.O.C., Orgi-E, Sphaeren, Promoe, Dr.Jooks og Jø’en (ma’ fightnight champ numero uno!).

Opture: Brian Eno, Harold Budd og Banden! At være på farten, chille og bounce til gode rytmer ved hiphop og reggae fester. At slå søm i kolonihavehuset. At lave god mad. At rejse og bl.a. have oplevet hiphoppens Mekka New York. Graf på tog. At klippe fede scener på dope filmprojekter og se sit navn øverst på creditlisterne efterfølgende. At se flere dokumentarfilm i biffen. At jeg får læst flere bøger på sofaen. P1, radio som sådan. Gode venner og gode diskussioner. En solid brandert og god græs. God humor. Playstation. Lange e-mails og i-chats. Bo i et andet land end Danmark, og være glad når jeg er hjemme på ferie. At min familie er der når jeg har brug for dem, og stadig er glade for at de endelig ser mig. At Hiphop Danmark ligger så dejligt langt væk.

Nedture: Engelsk mad, høje husleje og autoritetsnonsens. Højredrejning i dansk politik og tage opvasken. At jeg spenderer længere tid med arbejde end i favnen på en smuk, varmblodig og intelligent kvinde. Indestængte aggressioner. Realityshows og andet ligegyldigt lorte tv. Musik programmer der konsekvent ikke spiller videoer i deres fulde længde, med værter der ikke ved noget om musik og samtidig taler ned til deres seere. Når RapSpot er mere bøvl end avl. At KODA ikke giver plads eller støtter op om græsrødder og kulturfremmere pga. deres vedtægter er skrevet før jeg blev født. Anti Pirat gruppen. At Hiphop Danmark ligger så fandens langt væk.

E: klaus@rapspot.dk Foto: Johan Spanner & Klaus Køhl

Se flere RapSpot medlemmer her
Ann Noyd, Bo Pee, Hardflip Johnny Lund, Jølaw, K-V, Køhl, Mis Marie, Ole A, PapiChulo, ptas, Risky, Simon T, TC og Tue

Skrevet af Køhl 25.11.2003 arkiveret under ProfilSpot |