18.05.2005

Per V udgiver Vers 1.0 og fejrer det med dobbelt releaseparty!

habitper.jpgI dag d. 18./5. er intet mindre end udgivelsesdagen for soloalbummet Vers 1.0. Det allerede kritikerroste album lanceres med releaseparty både til Mid Week Brakes i København i aften og til Milky i Århus i morgen, så ingen snydes for at være med til at fejre eksiljyden Per Vers‘ solodebut!

Med 17 numre, og hjælp fra alle fra stjerneproducere som Static og Context til symfoniorkestre og gameboy-musikanter er der rigeligt at gå i krig med på Vers 1.0.

Men før der lyttes skal der festes, og det bliver der af hele to omgange. Først er det onsdag d. 18./5. det går ned til Mid Week BrakesRust og torsdag 19./5. er det til Milky Fabriken i Århus, der fyres op. Begge steder spiller livebandet Vincent van gogo, DJ Large fyrer op for club-dj’ing og pladen remixes live af Turkman Souljah, i København i selskab med Noize, i Århus med Static. Og selvfølgelig spiller Per V også live. Samtidig er der premiere på Black Power musik videoen. Prisen er en halvfiffer i Københavnstrup og i Århus er det free of charge, så der er masser af grund til at trække i gallaklunset og skeje ud!

Du kan lure flyeren, læse meget mere om udgivelsen på PER.TV og allerede læse en anbefaling inkl. albumssmagsprøver på dr.dk/urban nu.

Skrevet af ptas 18.05.2005 arkiveret under Nyhedsarkiv |