23.08.2006

StreetQuiz: Se, dans og vind Chapelle’s Block Party!

streetquiz_blockparty1_2006.jpgFor at markere, at koncertfilmen ‘Dave Chapelle’s Block Party’ i denne uge er udsendt på DVD i Danmark, arrangerer CPH:DOX og Sandrew Metronome på lørdag 26. august i Grand to enkeltstående muligheder for at opleve gadefesten, med blandt andre Kanye West, The Roots, Mos Def, Talib Kweli, Common, Erykah Badu og ikke mindst genforeningen af Fugees, som den er tænkt – på det store lærred.
RapSpot markerer også, ved at udlode en flok DVD+Tskjorte-sæt.

Der er Michel Gondry (‘Evigt solskin i et pletfrit sind’ (MONSTERfilm, forrresten!!)) der har instrueret, komikeren Dave Chapelle (MTVs ‘The Chapelle Show’ (MONSTERshow, forresten!!!)) der hoster, og ud over de allerede nævnte musikere, er også Jill Scott, Big Daddy Kane, Kool G. Rap, Dead Prez, John Legend, Cody ChesnuTT, The Brooklyn Steppers Marching Band og Central State University Marching Band på scenen. Hvis du vil med til en af lørdagens to forevisninger kl. 13.30 og 23.30, skal du købe billet i Grand.

I forbindelse med den årlige gadefest samme dag i den nærliggende Pisserenden, vil der desuden være Block Party-festivitas i Studiestræde, med musik fra Die Dumme Dänen og Tue Track.

streetquiz_blockparty2_2006.jpgStreetquiz_blockparty3_2006.jpgEndelig kan du læse mere om filmen her, om arrangemenet her, og deltage i RapSpots Block Party-StreetQuiz om 5 x ‘Dave Chapelle’s Block Party’-DVD+‘Dave Chapelle’s Block Party’-tshirt, ved at svare korrekt på nedenstående spørgsmål senest 31. august:
Hvilken nyligt afdød funk-legende, er Dave Chapelle berygtet for at imitere?
KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDERNE ER BLEVET INFORMERET VIA EMAIL.

Skrevet af Papi 23.08.2006 arkiveret under Nyhedsarkiv |