04.04.2007

OnPoint anbefaler: Ungdomsklubben tirs.d.10 april Stengade (69)

ungdomsklub_thumb“Ungdomsklubben prœsenterer – Vi skal have et nyt ungdomshus og det skal vœre NU!!!” lyder overskriften for dette støttearrangement i Stengade, men selvom den signalerer andet er dette altså kun et engangs-event. Gå derfor ikke glip af denne aften i selskab med cremen af dansk undergrund. Du vil bl.a. kunne opleve kunstnere fra det danske hiphop miljø i form af Ras Money, Gade-X, Sort Stue og Trolle & Siebenhaar m.fl. som vil fyre op for beats af brosten, brœndende bas og klassikere fra Pirat Radio 69. Alt overskud går til kampen for et nyt ungdomshus, og der vil vœre gratis ungern t-shirts og drinks til de første gœster. Se flyer i fuld opløsning med det fulde lineup. Se flere koncerter på onpoint. Hold det gade, yo!

ungdomshusklub_stor

Skrevet af Køhl 04.04.2007 arkiveret under Nyhedsarkiv |