31.12.2007

20 spørgsmål til hiphopperen PART II

question.jpgMens 2007 går på hæld er det vel på sin plads at holde traditionen i live, hvor der stilles spørgsmål til diverse ubesvarligheder. Med et stort ønske om godt nytår følger her en snes snusfornuftige, snavsede, snørklede snacks til hjernebarken i kategorier der aldrig ville optræde i Trivial. Fra Nik & Jay til Jungledyret Hugo og fra Rakim til Nephew. Motherfucker I got five on the twenny-sack.

1: Efter alt hypen om Wu-Tang Clan og Rakim ’born with three sevens in my head’ Allah ville udgive et album d. 7. juli 2007, hvem havde troet at det skulle blive Nephew der løb med ’07-07-07’ titlen?

2: Er vi ikke snart trætte af at se vores guldalderhelte komme til Danmark og rappe udvandede versioner af deres klassikere over vokalspor?

3: Men når man ser dette klip, håber vi så ikke lidt Grand Puba snart kommer igen alligevel?

4: Er det på grund af forfatter-strejken i USA at der ikke er udsigter til et nyt album fra Diddy i 08?

5: Er den tredje film om Jungledyret Hugo ’Fræk, Flabet & Fri’ inspireret af titlen på Nik & Jays tredje album ’Fresh, Fri, Fly’?

6: Billederne i ballet-spandex var nok en rids i streetcred-lakken, så er de 3½ år i brummen en kærkommen mulighed for at opgradere Prodigy’s halfway crook status?

7: Efter den skuffende ’Fort Europa’, var et besøg fra Cunnin Lynguists så ikke lige det, der skulle til for at glæde sig til det næste LoopTroop album?

8: Bliver det kommende album med Elzhi og Royce Da 5’9 ikke en kærkommen mulighed for at lytte til Elzhi uden at skulle trækkes med T3?

9: Er Yallahrup Færgeby ikke julekalenderen med mindst jul siden Poul og Nulle i hullet?

10: Giver det ikke lidt håb om Dr Dre’s ’Detox’ kommer til at se dagens lys, at überproduktive Scott Storch er tilbage bag keyboardet?

11: Har Majors noget med Morris Minor & The Majors at gøre?

12: Mens vi glæder os til Majors, er det så ikke lækkert at kunne tage en tur til Norge for dette gratis mixtape med nye numre fra J-Spliff og Negash Ali?

13: Godt nok var hans gruppe nærmest synonym med pladeselskabet i næsten et årti, men mon Chuck D virkelig får lov at overtage Jay-Z’s sæde som administrerende direktør for Def Jam?

14: Og fuck i øvrigt Jay-Z’s nye hotel-kæde, hvornår kan man booke et værelse på ’Kølig Kaj inn’?

15: Er der stadig nogen, der er så die-hard Wu-Tang fans, at de var inde og se ’Fighter’ bare for kampscenerne koreograferet af RZA’s ven Xian Gao?

16: Husker du at sige tillykke med fødselsdagen til Grandmaster Flash og Tim Dog når rådhusklokkerne ringer nytårsaften? (De har nemlig fødselsdag 1. januar ifølge Hip Hop Diary.)

17: Kongekrone…klap for øjet…var Christian IV den originale Slick Rick?

18: Fuck Sean Kingston og Biggie-filmen, hvor sej bliver Vapors om Juice Crew ikke?

19: Hvornår kommer i øvrigt filmen om de danske rappionerer, gerne med Nemo i rollen som en ung Chief 1?

20: Og er der andet at sige end godt nytår, og glæd jer til klokken slår 12 (i USA-land), nu hvor Mad Skillz har opgraderet sit 2007 ‘Rap Up’ til video?

Skrevet af ptas 31.12.2007 arkiveret under Artikler |