17.01.2008

Kager og hiphop: Gateau Life

nyhed_gateaulife_08.jpgFor nyligt faldt jeg over en lille tegneserie ved navn “Gateau Life – nedslag i de seneste tredive års udvikling inden for kagekunsten” af en G. R. Mantard. Tegneserien er en fortælling om kagekunst, der blandes sammen med hiphoppens historie – “Ti nedslag i hiphoppens historie fra slutningen af 70erne og frem til i dag. Men fortalt, som om det ikke er hiphop – men kager…

Tegneserien er ok underholdning og et billligt grin til billige penge – 35 kr., og bliver udgivet af det lille danske tegneserie forlag, Aben Maler, der bl.a. har udgivet Daniel Clowes’ klassiker “Ghost World“, på dansk.

Tjek “Gateau Life” ud her; http://abenmaler.dk/gateaulife.html

Tegnserien kan blandt andet købes her i Det poetiske bureau på Griffenfeldsgade, København.

Ifølge Aben Malers hjemmeside, skulle den også være til at få følgende steder:

Chesters Bogcafé, Strandgade, København
CMYK, Jægersborggade, København
Fantask, Skt Peders Stræde, København
Faraos Cigarer, Klosterstræde, København
Trianglen Antikvariat, Østerbrogade, København
Brandts Shop, Brandts Torv, Odense

Skrevet af Johnny Lund 17.01.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |