10.03.2008

20 spørgsmål til hiphopperen PART III

questionlogo1.jpgTraditionen tro, skal der være lidt til de forårskåde hiphoppere, og derfor står 20 spørgsmål på spring med underfundig undren, kvalm kvæuleren og spøgende spørgelyst. Med andre ord: we gets busy! Denne gang er vi rundt om Ice Cube, Jim Carey, ‘Tabu Records’ og sørgeme om ikke Nemo er med igen! Føl dig fri til at svare på spørgsmålene eller gå på opdagelse i de nyheder, videoer og tracks, der linkes til. One!

1: Blev I også overraskede da skaberen af Tabu Records blev mindet til de amerikanske Grammy Awards, og det var ham her?

2: Er Kidz In The Halls ‘Drivin’ down the block’ det tætteste vi kommer på backpackercrunk?

3: Fungerer The Roots’Get Busy’ musikvideo ikke som en lang reklame for ?uestloves afropick med indbygget USB-nøgle?

4: Alt andet lige, var det så ikke heldigt at Vocaloca gik ud af X-Factor før forsangeren forsøgte at rappe igen?

5: Efter at have set Jim Careys udgave af ’Ice Ice Baby’ og ’Informer’ er jeg så den eneste der håber han stiller op til hiphop karaoke?

6: Er det ikke lidt, ahem, selvmodsigende at KRS-One aflyste sin Europatur, da han fandt ud af den var sponseret af Marlboro, men synes det er honkydory at lave musik for Smirnoff?

7: Minder lokationerne i Lucie Baines’I Speak The Truth’-video ikke en del om Fakta Posens ’Hvem’?

8: Blev Ice Cubes ’Gangsta Rap Made Me Do It’ lige tre gange sejere med features fra Scarface og Nas?

9: Og når nu gode gamle Ice Cube skal spille på Splash i juli, kunne Roskilde Festivalen så ikke passende booke ham også, tak?

10: Mens de danske deltagere til MC’s Fight Night troligt freestyler videre, er det så ikke tankevækkende at runner-up fra 2000, Seron fra Sverige blev genfødt kristen og runner-up fra 2001, Name fra Norge laver hipster-pop?

11: Mener ”Alt om musik” Gaffa virkelig at en sølle Lupe Fiasco anmeldelse og en sidenote om Diddy er rigeligt hiphopstof til martsudgaven? LOC på aprilforsiden eller det ender med et optog!

12: Får Red og Meths udgave af ’Broken Language’ mest en til at glæde sig til VEGA-koncerten eller til at håbe Smoothe Da Hustler snart gør et storslået comeback?

13: Efter steroide-anklagerne og nedrivningen af plasmaskærmen, er det så ikke helt på sin plads at 50 Cent skal deltage ved WrestleMania 24?

14: Taler Christel fra Wulffs Magasin ikke meget grimmere end alle danske briderappere?

15: Så blev det Jamal Woolard og ikke Sean Kingston der skal spille The Norious One i Biggie-filmen, fair nok, men er det ikke mere farfetched at Anthony ’Pappa Doc’ Mackie skal spil 2pac som han OVERHOVEDET IKKE ligner?

16: Med alle de rappere Erykah Badu (Common, Andre 3000 og begge medlemmer af deadprez) efterhånden har gjort til tøffelhelte, er det så noget under Raphael Sadeeq ikke turde møde hendes blik af frygt for at fange Baduizm og komme i kærlighedstrance?

17: Med bidrag fra Redman og PapoosePete Rocks nye ’NY’s Finest’, er det så ikke lidt af en overraskelse, at det fedeste bidrag kommer fra Lords of the Underground?

18: Selvfølgelig skal Fat Joes albumtitel ’Elephant in the Room’ antyde at han bliver overset, men er det ikke nærmest som at indbyde til vittigheder?

19: Fedt nok med en ny Gnarles Barkley, men begynder Cee Lo ikke snart at rappe igen?

20: Mon Nemos ’Gå Af Helvedes Til’ har mulighed for at blive Villy Søvndals themesong?

Skrevet af ptas 10.03.2008 arkiveret under Artikler |