15.04.2008

Street Quiz: 6 stk. HipHop Manual bøger inkl. CD

hiphopmanuallille.jpgNår noget så sjældent som en hiphop-børnebog udkommer, kigger RapSpot gerne med på sidelinjen og kaster lidt spotlys på eventen. Chappers HipHop Manual fra Politikens Børnebøger præsenteres således: Nu varer det ikke længe, før du kan blive gadens mest street hip hopper. Med Chapper og Tormod Holms HipHop Manual kan du nemlig lære at human beatboxe, skrive tags, rappe, tegne graffiti og meget mere. Bogen er spækket med gode råd, lette øvelser og kloge ord fra to old school hip hoppere. — Lyder det interessant? Så klik videre og vind et af de 6 eksemplarer vi udlodder lige her!

Med bogen følger desuden en cd med 28 tunge tracks, der lærer dig de sejeste moves og hjælper dig til at få styr på din stil.
HipHop manual henvender sig til børn fra 7 år og udkom d. 28.3.2008. Pris 169,- (inkl. cd).Om forfatterne:
Chapper er kendt fra DR børnetv og er efter sigende lidt af en mester i beatboxing.
Tormod Holm har bl.a. spillet med hos Bikstok Røgsystem og er med på Natasjas album I Danmark Er Jeg Født, der blev kåret til Årets Album.

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål senest d. 22. april og deltag i konkurrencen om i alt 6 eksemplarer.Spørgsmålet: På hvilken gruppes plade har Tormod Holm også medvirket?

Konkurrencen er slut og vinderne har fået besked. Svaret er: Bikstok Røgsystem.

Skrevet af K-V 15.04.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |