23.05.2008

Run For Cover klar med den NYE webshop (uuuuhhhh)

rfc.jpgSå fandt vi ud af, hvorfor det sydede af fusel og boblede af gær bag de lukkede døre. Der er nemlig nyt både på shop og pladeselskabsfronten hos Run For Cover drengene. Tuner man ind på Runforcovershop.dk vil man således kunne fæstne sine øjne på en splinterny forretning med mere musik, mere kluns, mere kunst og landet første downloadshop dedikeret til dansk rap. Samtidig blænder de op for ‘Hjemmebrændt 2’, hvor der ligesom sidste gang er NYE numre (uuuuhhhh) fra både Run For Cover artister og celebre gæster.

Denne gang kan hjemmebrænderen erhverves for sølle 30 kr.- i shoppen, og savner man et omslag kan den enten bestilles dér, eller hentes i en streetwear-butik nær dig, for der er sendt 2000 covers ud i landet. Lineuppet er Run For Covers egne Lucie Baines, Hennesey, MagerMayn og Meller samt kunstnere som Ham Den Lange, Jøden, SupaJan, Pede B, J-Spliff, Strøm, K-Liir, Kuku, Odense Assholes, Rødhætte, D-On, Kazpa G m.fl. Vil man høre om SupaJan kan leve op til Jødens hylemorsomme intro fra 1’eren, kan man smutte forbi rapperens MySpace. Derefter er det med at få bagdelen ind og købe herligheden og alle de andre nyheder i shoppen, hvor 1’eren såmænd også er til salg. Som åbningstilbud sælges ALT med 15 % rabat.

Linket er Runforcovershop.dk

Skrevet af ptas 23.05.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |