17.07.2008

“A Bronx Tale” feat. DITC m.fl. @ HEAT – fotorepotage

ditc_front.jpg Det var en onsdag aften og der var varmt på Rust. Alderende hiphop hoveder, inkl. en god bunke fra Rapspot, var denne aften mødt op til den ugentlig runde Heat. Aftenen bød på ikke mindre end Afrika Bambaataa, Large Professor, Diamond D, Lord Finesse, OC, Tony Touch og D-Stroy. Nå ja og så lige DJ Noize og Tue Track. Et svedigt line up, no doubt, og der var også både fyldt og varmt på Rust den aften. Men Rapspots fotograf magtede alligevel at tage en røvfuld billeder.

Forestil dig at du i et gammelt forladt skur, pludselig falder over den fede knallert du herre meget havde ønsket dig for 16 år siden, men ikke havde chancen for at komme i nærheden af dengang. Nu står den der, og selvom den er rusten og støvet kan du stadig godt se hvorfor du synes den var fed. Den kan på ingen måde følge med det nye man kan få nu, men man bliver alligevel nød til lige at give den en tur.

Sådan var oplevelsen lidt denne aftenen for undertegnet. Bestemt en god aften, men også lidt som at opleve en glemt tidslomme. Selvom Extra P promotede nyt album og D-Troy som vært pumpede stemning op med frisk energi – ja og alle optrædende gave den god gas (modsat WU et par dage efter) så var det lidt som om DITC havde stået stille siden start halvfemserne.

Her er et par glimt fra aftenen.

ditc_01.jpg

Destroy, den glade og bestemte vært, der gjorde sit til at piske stemningen op.

ditc_02.jpg

Large Professor var første act og spillede en dejlig håndfuld classics fra Main Source og egne 12″.

ditc_03.jpg

D-Stroy freestylede med lidt bidrag fra Tony Touch.

ditc_04.jpg

Noize gav den gas med et lille tight show i klassisk Kim stil.

ditc_05.jpg

D-Stroy pushede merch og fik folk til at signe hans t-shirt…

ditc_06.jpg

Så kom DITC. Lord Finesse, OC…

ditc_07.jpg

og Diamond D

ditc_08.jpg

Classic shit! AG var desværre M.I.A. Heller ikke sikkert at der havde været plads til flere på scenen. Et par af dem havde lagt sig lidt ud.

ditc_09.jpg

Rust kogte. Heat 4 real!

ditc_10.jpg

Folk elskede det… og vold svedte. og med 15 minutters kamp op til baren måtte fotografen tage hjem før bedstefar hiphop aka Afrika Bam kom på og sat ild til pladespillerne. En mindeværdig aften på Heat. Tak til Rust, Typhoon, Sabotage, Ungdommens hus i Næstved og hvem der ellers har bidraget til at denne aften kunne lade sig gøre.

Billeder af Bo Pee

Skrevet af Bo Pee 17.07.2008 arkiveret under LiveSpot |