09.11.2008

Street Giveaway: 25×2 billetter til HEAT: KEV BROWN (US) + LMNO (US) + ODDISEE (US)

Rust klubben HEAT disker op med tidlige juletreats nu på onsdag d. 12/11 kl. 22! Kev Brown, LMNO og Oddisee gæster klubben med rå, uforfalsket “frisk-fra-beatmaskinen” hiphop. Seneste udgivelse fra Kev Brown er Selective Hearing, som er blevet til i parløb med netop LMNO. Opstillingen bliver derudover forstærket af Oddisee, der udover en masse cool undergrundsprojekter bla. bidrog til Jazzy Jeffs The Magnificent, med hittet Music Lounge. I samarbejde med Heat deler vi 25×2 billetter ud lige her!

Vi har nu modtaget svar fra de første 25 deltagere, og de har alle modtaget en email omkring billetterne. Normal entré efter kl. 23 koster kr. 60,-

Skrevet af K-V 09.11.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |