17.11.2008

Street Quiz: 3×2 billetter til The Roots

Live er The Roots fantastiske – ikke mindst pga. deres usædvanlige høje grad af liveinstrumentering i form af sydende og kogende trommer, bass, guitar og percussion. Et fast indslag til deres koncert er svedige, instrumentale soloer, der kan få selv de mest symbiotiske kærestepar på bagerste koncertrække til at slippe fletfingrene og gå amok, hvilket gruppen har bevist adskillige gange før i VEGA. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at sætte kryds i kalenderen, når et af verdens bedste hiphopbands lægger vejen forbi Store VEGA d. 23.11.08 kl. 20:00. Support leveres af album aktuelle Khal Allan, billetten koster kr. 325 + gebyr i forsalg, og vi udlodder 3×2 stk. lige her!

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål senest fredag d. 21/11 kl. 12 og deltag i konkurrencen om i alt 3×2 billetter.Spørgsmålet: ”Hvad er titlen på The Roots’ seneste album?”

Konkurrencen er slut og vinderne har fået besked via email. Svaret er: Rising Down.

Skrevet af K-V 17.11.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |