01.12.2008

DUBCNN Magazine på gaden i dag, 1. december

Så er det i dag du må åbne første låge i din chokoladekalender. Det er i dag du igen skal til at sige ‘bob-bob’ og referere til toiletbesøg som ‘at puste grise op’. Og det er i dag du skal ud og hente DUBCNN MAGAZINE – et 116 sider stort, gratis hiphopblad! Her følger pressemeddelelsen:

WE’RE BRINGING HIPHOP BACK

Så er det her! Danmarks nye, gratis hiphop-blad DUBCNN MAGAZINE rammer gaden mandag den 1. december. DUBCNN MAGAZINE går fra starten efter at være Danmarks største trykte hiphop-medie med fokus på den danske og internationale urban livsstil og hiphop-kultur i alle dens afskygninger.

DUBCNN MAGAZINE udkommer hvert kvartal i 40.000 eksemplarer der bliver distribueret i hele landet. Der er mere end 400 outlets, så det 116 sider store blad er til at få fat i, uanset om du er på dit gymnasie, i musikbutikken eller i streetwear-shoppen.

Bladet er lavet af garvede kræfter og aktører på den danske hiphop-scene. Vi har været til MC’s Fight Night med UFO Yepha, som pryder forsiden på DUBCNN MAGAZINE #1, vi har battlet Niarn på PS3, vi var til Aarhus Took It, DM i Mix, Snoop Dogg koncert og meget mere. Bladet er spækket med interviews med de største og mest interessante hiphop-kunstnere fra Danmark og udlandet – alt fra Ice Cube, WC, Bun B og Clipse til Joe True, Kuku Agami, J-Spliff, Pede B & MikL.

Vi har selvfølgelig masser af historier, anmeldelser, knivskarpe billeder og hotte nyheder fra hiphop-scenen. Men ikke nok med det; bladet byder også på stand-up comedy, games, film, bøger, street art, tatoveringer, graffiti, babes, håndtegn og konkurrencer med præmier for over 80.000 kroner!

DUBCNN Magazine udkommer mandag den 1. december. Vi håber I vil se det som en tidlig julegave – from all of us 2 all y’all…

Go’ jul & go’ læselyst

– Jonny Hefty & Peter Trier Aagaard

Skrevet af ptas 01.12.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |