05.12.2008

DUBCNN Magazine #1 Releaseparty på Kontoret

Hej homie, du er hermed inviteret til fest! DUBCNN Magazine fejrer udgivelsen af første blad med et brag af et releaseparty. Det foregår på hiphop-klubben Kontoret den 11. december. Gennem aftenen kan man opleve kunstnere og skribenter fra DUBCNN Magazine # 1, når de hopper ud af bladets sider, og leverer liverap og stand-up showcases.

DUBCNN Magazine slår dørene op på Kontoret klokken 21.00 og fester til midnat. I løbet af aftenen optræder Jonny Hefty & Jøden. De brygger for tiden på et fælles album, og i bladet kan man læse om, hvordan det gik for sig da Jødebanden var i Grønland. Ligeledes har albumaktuelle J-Spliff, der flasher sin tattoo og sine rapskillz i DUBCNN Magazine #1 lovet at komme forbi og give et nummer. Oven i hatten sætter Unnar ”U-Manden” Theodorsson, gang i festen med stand-up. Han står for bladets faste klumme ”Comedy Blæset”.

Desuden er der Guld Tuborg til de hurtige, og DUBCNN Magazine til alle, så der er lagt i ovnen til en fantastisk fest i den kolde tid.

DUBCNN håber at se en masse samarbejdspartnere, læsere, rappere og partypeople til DUBCNN Magazine #1 release. Der er som altid, på Kontoret i København, gratis entré for alle. Efter releaseparty’et overtager DJ Nut & DJ Matightazz pladespillerne på Kontoret, så festen fortsætter til langt ud på natten.

DUBCNN Magazine #1 Releaseparty
Sted: Kontoret, Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 København V
Dato: Torsdag d. 11. december
Tid: 21.00-24.00
Live: Jonny Hefty & Jøden, J-Spliff, U-Manden mm.

Er du med på moden kan du melde dig til festen på Facebook, og læse mere om bladet på DUBCNN.dk.

Skrevet af ptas 05.12.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |