08.12.2008

Mid Week Brakes hiver Jyderap, New York legende og Gamle Ole op af posen

Endnu engang er Mid Week Brakes tilbage en onsdag på Kødboderne 18. Denne gang bliver der julegøgl, blær, præmier og 90’er klassikere til det københavnske publikum. En blanding af gangsta mc’en MagerMayn, streetbingo, 90’er ikonet Jeru the Damaja (N.Y.) og djs som LeBon, Schack og Graded vil gøre denne mørke december aften uforglemmelig. Kom og få din bingo-banko på!

Så puster Mid Week Brakes endnu engang festballonen op med en ordentlig omgang musik og kunst på Vesterbro.

Nu er vi nået til andet arrangement i rækken for den genopståede onsdagsklub i Kødboderne 18 og der bydes på hygge, nostalgisk halvfemser hiphop og Jysk elektronisk voldsrap anno 2008. Hygge tager den efterhånden legendariske street bingo sig af. Mid Week pløjer sig igennem byens fineste tøjbutikker, vennernes design og pladeselskabernes demohylder for at præsentere en sand gaveregn af funky stuff. Tee’s fra Soulland, musik fra L.O.C. på vinyl og goodies fra Carhartt er bare nogle af de over 30 gaver der er et hit til alle med sans for street.

Mager Mayn
hoster bingoen sammen med DJ Schack og giver et par numre undervejs. Med sin hjemmedrejede plade ‘Fisse, stoffer og skruetrækker’ er MagerMayn (udtales “mauermaijn”) sprunget ud som en crunket ghetto østjyde på hugst efter damer og ballade. Hans holdninger er tydelige og hans show underholdende. Han blæste igennem til Århus Took It hiphop festivallen i oktober og skabte stor stemning med gadeshowet på trappen foran Train.

Jeru The Damaja
finder stadig plads i pladetasken hos en lang række hiphop DJs. Hans udgivelser er synonym med helt igennem klassisk 90’er hiphop og det ville være en synd at misse hans show. ‘Ya Playin Yaself’, ‘Ain’t theDevil Happy’ og mange flere klassiske og relevante tracks, på en solid Premier-produceret baggrund, er at finde på Jeru’s to første albums. I 2008 er han oppe på 5 albums ialt og en stor oplevelser venter os på Kødboderne 18 d.10. december, hvor Jeru vil brage igennem med sin unikke New Yorker lyd.

Mid Week Brakes har selvfølgelig igen kunst på væggene; både af fotografen Jesper Skoubølling og som noget nyt denne måned har vi fået op til flere super vilde store bemalede figurer af Neue Armut Mitte.

På DJ siden lukkes der op for godteposen i to rum. Schack (MWB), LeBon (Den Sorte Skole) & DJ Graded på mainfloor og Peter Post samt Thykier i stuen.

MWB går ned på onsdag den 10. december i Kødboderne 18.

Entré 22-01 er 90,- (inkl. street.bingo og koncert). Herefter clubbin’ med entré på 50,-.
Bingo starter 22.30 sharp! Der er gratis plader og masser af præmier.

Tjek www.mwb2.dk

Skrevet af Mismarie 08.12.2008 arkiveret under Nyhedsarkiv |