11.03.2009

Street Quiz: 2×2 billetter til CunninLynguists

Torsdag den 2. april får VEGA besøg af hiphoptrioen CunninLynguists fra Kentucky, USA. Gruppen, der består af Deacon The Villain, Natti og Kno udsendte deres 4. album Dirty Acres i slutningen 2007 med gæsteoptræden fra bl.a. Devin The Dude, Phonte fra Little Brother og Witchdoctor. Billetter kan købes i forsalg på Billetlugen.dk eller i FONA, og eventuelle resterende billetter sælges i døren fra kl. 20. Support kommer fra Substantial (USA) og Nappion (DK). Vi udlodder 2×2 tickets lige her!

Ideal Bar / Kontoret afholder gratis afterparty efter koncerten fra kl. 23. Her kigger Kno og DJ Flip Flop forbi.

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål senest d. 19. marts og deltag i konkurrencen om i alt 2×2 billetter.Spørgsmålet: Hvilket navn lystrer gruppens producer?

Konkurrencen er slut og vinderne har fået besked via email. Svaret er: Kno.

Skrevet af K-V 11.03.2009 arkiveret under Nyhedsarkiv |