01.08.2010

RapSpot @ Roskilde Festival 2010

img_2076-33Hiphop var ikke det store buzzword på Dyrskuepladsen den sommer i 010. Rene rapnavne kunne tælles på én maltrakteret hånd, men der skal mere til at stoppe moderskivets traditionsrige Rusgilde-mandsopdækning, og der var nok af alternative oplevelser at lade sig falde frit i.

Her er hvad det blev til af ord og billeder i lange baner:

LiveSpots: Gorillaz, Brother Ali, Den Sorte Skole, Kasper Spez, Khal Allan, Hocus Pocus, Die Antwoord, Hypnotic Brass Ensemble, Teddybears, Sensational & Spectre, Gilles Peterson/Havana Cultura, Daara J Family, Céu, Choc Quib Town og electic boogie-koncerten Human Robot. Tech N9ne var der også, artiklen kommer op lige om lidt… (watup Falco Lamb!)

Interview: Khal Allan, Kasper Spez og et med Brother Ali

Linselus: Warm-up, Pt. 1, Pt. 2 og Pt. 3 plus Graffiti Pt. 1 og Graffiti Pt.2

Og så gav Unge Toobs dig da lige en guide til Hvordan man bedst får sin æder på på Roskilde.

Skrevet af Papi 01.08.2010 arkiveret under FestivalSpot |