12.08.2010

Pirat for mere Christiania get down

Hvis du ikke aner hvad du skal bruge din fredag på, er der rig mulighed for at få et ordentlig skud undergrundskultur ude for enden af Refshalevej fra kl. 14 af. Her vil der bl.a. være mulighed for at opleve Khal Allan Band, Kværn, Rasmoney, Cars10 & Paulo, Side Brok (N) og masse andre spændende musikanter. Der udover vil folk som SOTEN, TWEB, ELSK, AGURK, APLY og andre hjemmedrenge med hang til at male sørge for, at der er noget lækkert at kigge på.

Skulle man blive tørstig eller sulten findes der råd for dette, da der vil være bar og gadekøkken med dejlige lave priser. Fik vi skrevet, at hele arrangementet er gratis og først slutter når strømmen går?

ADVARSEL!!! ARRANGEMENTET ER POLITISK!!!

Skrevet af Johnny Lund 12.08.2010 arkiveret under Nyhedsarkiv |