04.09.2010

StreetQuiz: billetter til MC’s Fight Night Øst & Vest finaler

MC’s Fight Night 2010 bliver det 11. af slagsen i en lang række af succesfulde events. Det bliver samtidig første gang DJ Noize vil sørge for de tunge hiphop-beats, der skal få publikum op og støde, når freestyle-rapperne går i kødet på hinanden. UFO fortsætter som kampleder med det store overblik. På fightnight.dk kan du læse om den nye dommertrio og om underholdningen i pauserne ved Vest (11/9) og Øst (18/9) finalerne. Vi udlodder 3×2 billetter til begge arrangementer lige her!

Vedr. tilmeldingen af deltagere, er det fra i år besluttet at det kun er tilladt at melde sig til en enkelt af kvalifikationsrunderne.

Vedr. billetsalget kan det oplyses, at publikumskravet om af få flere nummererede pladser i KB Hallen til finalen er blevet efterkommet. Der er blevet lavet en helt ny kollektion af MC’s Fight Night merchandise herunder nye designs på hættetrøjer, wifebeaters og drenge og pige tee’s, som kan købes i shoppen på den nye hjemmeside.

Datoer:
MC’s Fight Night VestfinaleTrain – Århus lørdag d. 11. september kl. 19:00
MC’s Fight Night ØstfinaleAmager Bio – lørdag d. 18. september kl. 19:00
MC’s Fight Night finalenKB Hallen – lørdag d. 16. oktober kl. 18:30
Nyheder, billetsalg og tilmelding: www.fightnight.dk

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål senest torsdag d. 9. september og deltag i konkurrencen om i alt 3×2 billetter til hvert arrangement. Husk at angive hvilken indledende runde du ønsker billetter til (Øst eller Vest).Spørgsmålet: Hvor mange gange tidligere er der blevet afholdt MC’s Fight Night?

Konkurrencen er slut og vinderne har fået besked via email. De vil få deres billetter tilsendt med posten snarest.

Skrevet af K-V 04.09.2010 arkiveret under Nyhedsarkiv |