12.03.2011

FotoSpot: Army of the Pharaohs – Voxhall, Aarhus!

aotp-5Der var lagt op til den helt store headbanger, da Army of The Pharaohs fredag 4. marts indtog Voxhall i Århus. Supergruppen med det skiftende line-up var denne aften repræsenteret af Jus Allah (Jedi Mind Tricks), Reef The Lost Cauze, Esoteric, Outerspace samt Dj Illegal fra Snowgoons.
Fotorapporter Paw Gissel fik knipset løs under gudernes vrede!

Med hver deres show, fik de enkelte acts lagt salen ned med eget materiale, hvorefter gruppen samledes og raserede scenen med tracks fra fælleskataloget. Ved koncertens begyndelse var det en spritstiv Jus Allah med hukommelsessvigt, der indtog de skrå brædder. Men på trods af glemte rim, formåede han at vise sig som den respekterede rapper man kender fra Jedi Mind Tricks. Det var især også her, han fik publikum op og stå med bl.a. ‘Blood Runs Cold’ og ‘Heavenly Devine’

Aftenenes toplyriker var dog Reef The Lost Cauze, der med sin intensitet og tightness formåede at rive koncerten op på et lidt højere niveau. Det var som ventet en raw heavy/hiphop-aften, hvor især de faste killer-klassikere trak pointene hjem… Say A.O.T.P!

// The Yeah 2011
Foto: Paw Gissel

Skrevet af Julaw 12.03.2011 arkiveret under LiveSpot |