29.05.2011

FotoSpot: Rakim @ Vega

It’s been a long time… men 25 år efter debut pladen blev det endelig Købehavns tur til at få besøg af The God Rakim. Man kunne godt mærke at det var der en del der havde ventet på. Stemningen i Vega var lidt som et skolejubilæum med kendte ansigter fra de sidste 20 års hiphop jams fra Thomas P Hejle og Barbue til Aarhus Tookit og Hiphop Kontoret og gennemsnitsalderen var på anden side af de 30.

Din yngling MCs ynglings MC leverede varen så de fleste forlod Vega tilfredsstillet – uden de store overraskelser. Eric B var erstattet af hype-mand / discjock Technician the DJ, som sørgede for at ingen faldt i søvn igennem det halvanden time lange set. Rapspot var selvfølgelig også i huset og dokumenterede showet.

Så tænd for dette udmærkede mix af irske DJ Mek og se eller gense Rakim som han så ud i Vega i fredags.

Ja, og så kan vi jo bare drømme om at få Slick Rick og LL Cool J at se på dansk jord.

Fotograferet af Bo Pee.

Skrevet af Bo Pee 29.05.2011 arkiveret under LiveSpot |