31.05.2011

Ice Cube spiller på Train og i Amager Bio

The Don Mega is back!! O’Shea Jackson bedre kendt som Ice Cube kigger igen forbi Danmark, når han 18. og 21. juli rammer henholdsvis TRAIN og AMAGER BIO i fuld effekt.

Som frontmand og tekstforfatter i N.W.A., grundlægger af Westside Connection og med 11 (hockey sticks!) solo udgivelser bag sig, er Cube en af de mest legendariske stemmer i hiphoppens hall of fame, selv din onkel kender hans game. Med et bagkatalog der får de små hår til at rejse sig på armene af selv de hårdeste rap connoisseurs, og en uformindsket sult efter at rocke huset for respekt, er niveauet lagt til en af årets store rap-oplevelser.

Billetlinks:
Train d. 17/7
Amager Bio d. 21/7
Prisen er kr. 370,- inkl. gebyr.

Det skrev pressen om Ice Cube live:

”Ice Cube var ganske enkelt i topform, og selv ikke den største kyniker, turde påstå at han ikke er den ægte vare. Ice Cube havde hele den festende sal i sin knyttede næve – uden at dette på noget tidspunkt fik ham til at se rigtig glad ud” (Berlingske, 2008)

”En garvet entertainer og pioneer viste, at han ikke bare startede ’This Gangsta Shit’, han er også mand for at holde det i live.” (Gaffa 2008)

”Ice Cube tog KB Hallen med storm og publikum overgav sig betingelsesløst. Medrivende og forrygende” (Jyllands-Posten 2008:)

“Den rutinerede show mand med det iskolde overblik slap aldrig sit kraftfulde tag i publikum” (Ekstra Bladet, 2008)

”Ice Cube var tændt, tight og har ikke mistet en flig af sin enorme karisma” (Undertoner, 2009)

”Det har været en fest uden lige og en koncert med masser af hjerte, overskud og oprigtighed, og der er næppe mange blandt publikum, der har tænkt sig at gå glip af Ice Cube, næste gang han besøger landet. Det er på tide at gå hjem og grave sine gamle Ice Cube- og N.W.A.-plader frem fra gemmerne, for Ice Cube har denne aften bevist, at han ikke er et overstået kapitel. Tværtimod.” (Gaffa, 2009)

Skrevet af K-V 31.05.2011 arkiveret under Nyhedsarkiv |