09.06.2011

Mike Skinner rocker Århus lørdag til Northside Festival

På lørdag indtager hverdagspoeten over dem alle fra United Kingdom sommeren i Århus. Det sker når Mike Skinner aka The Streets spiller på den 2 dage lange Northside Festival. Den populære brite forkyndte for nylig efter udgivelsen af sit 5. album “Computers and blues” at han stopper med at lave musik. Det bliver derfor også hans sidste tour som rapper, og måske endda sidste gang på dansk grund. Omkring 14.000 mennesker forventes til dette års udgave af Northside Festival, og der er stadig billetter tilbage.

Fra Northside.dk:
Om en lille uge slår den aarhusianske byfestival dørene op for 14.000 gæster. Billetsalget er gået over al forventning, og festivalen kan nu melde om udsolgt af lørdagsbilletterne.
NorthSide Festival har i den grad haft vokseværk. Sidste år tjekkede 5.000 gæster ind på Tangkrogen i Aarhus til en endagsfestival med et udelukkende dansk lineup. I år strækker festivalen sig over to dage i pinsen med store udenlandske og danske artister på programmet. En kombination der næsten har tredoblet publikumsantallet. NorthSide Festival kan dermed melde om udsolgt af lørdagsbilletter, der er kun 150 billetter tilbage til om søndagen, ligesom partoutbilletterne synger på sidste vers med 700 todages-billetter tilbage.

Info om NorthSide Festival

NorthSide Festival finder sted 11. + 12. juni 2011 i Ådalen i Aarhus. Det fulde program med spilletidspunkter kan ses her: http://www.northside.dk/kunstnere/
Den prisbelønnede danske Dj og radiovært Le Gammeltoft skal sammen med sin medvært påprogrammet “Smag på P3”, Nicholas Kawamura, lede gæsterne på NorthSide Festival gennem to musikfyldte dage i Aarhus

Se mere på www.northside.dk

Skrevet af Julaw 09.06.2011 arkiveret under Nyhedsarkiv |