29.06.2011

Roskilde 011: Mandag på Street City med Intelligent Pushing

mandagMandag var dagen, hvor solen for alvor ramte Roskilde. Ikke overraskende resulterede det i et skateområde på festivalen, der var dækket af sommerbrune, krebserøde (undertegnede), glade og fulde mennesker.

Den gode Pharfar dj’ede mens skatere og rollers imponerede masserne. Bikstok-medlemmets optræden fangede egentlig meget godt essensen af Roskilde for de fleste: Have det sjovt, drikke øl og tage alt stille og roligt på gefühlen. Det var derfor en noget rodet affære, hvor diverse dancehallklassikere blev smidt i fjæset på de solbeskinnede festivalgæster, men den gode stemning blev blot bedre og bedre som tiden gik – muligvis grundet mængden af indtaget øl – og for undertegnede var det Roskilde i sin pureste, fineste form.

Intelligent Pushing stod for dagens hiphop-act. Et act der ikke umiddelbart er lige så kendt som de resterende folk, der besøger festivalens skateområde, Street City, i år. Det startede fint med ’(r)Evolution’, hvor en mindre flok havde samlet sig foran scenen. Med dj, hypeman, live bass og tiltider sørme også saxofon, fik Michael Mental fremført en god portion af gruppens efterhånden omfattende katalog. Om folk havde fået en eftermiddagsblues på, skal jeg ikke kunne sige, men efterhånden tyndede det ud i mængden af folk og energi hos crowden. Det kombineret med at gruppens aldrig kom helt udover scenekanten, betød dog at koncertstemningen aldrig rigtig fik bredt sig til resten af skateområdet. Dog fik ’Smil (Du På Video)’ lidt mere gang i stemningen.

Efter omtrent fyrre minutters koncert hoppede dagens hiphop-act af. Folk forlod stille og roligt skateområdet – muligvis for at gå ned og få deres B.O.C./Kidd/Eaggerstunn-stilo på nede ved søen. Det kan du jo se lige her, at visse folk fik gjort…
Det er altid sjovt i Roskildes skateområde. Mandagens act med en lettere mørk hiphop-lyd passede dog nok bare ikke helt til folks stemning og lyst til at fyre den af.

Skrevet af Toobs 29.06.2011 arkiveret under LiveSpot |