29.06.2011

Roskilde 011: Linselus fra warmup tirsdag

img_5262Warmup er ikke langt fra sin afslutning, og tirsdag blev selvfølgelig endnu en helt igennem herlig dag. En flot blanding af sol, øl, glade mennesker og fin musik, dannede grundlaget for en gedigen fest, der selvfølgelig er dokumenteret på RapSpot.

Den bramfrie mand med det lille kamera, Klaus Køhl, og wunderkid-KenYen med megalinse serverer alle herlighederne for dig lige her. Denne udgave rummer skud fra Ohoi-scenen, der kører på 3. dagen med masser af bass fra det sprøde funktion-one-lyd anlæg, og af Specktors, Kidd, Ostefar og venner, der i den grad fik ødelagt Street City-scenen. Derudover er der blandt andet flicks af chicks, og graffitilurende damer fra ordensmagten. Ikke dårligt!

Foto: Klaus Køhl og Kenneth Nguyen (klik for at glugge i ordentlig størrelse – naviger med piletasterne)

Se også linselus fra lørdag, fredag, torsdag, opvarmningsonsdag, opvarmningsmandag og opvarmningssøndag.

Skrevet af Toobs 29.06.2011 arkiveret under Linselus |