13.07.2011

Street Quiz: 2 billetter til Q-Tip i Store VEGA

Frontmanden fra A Tribe Called Quest har i mange år fiflet med tanken om en europæisk solo tour, og d. 15. august i Store VEGA bliver det endelig en realitet, når The Abstract Poet giver sit første solo show på dansk jord. Hvis ikke du kender A Tribe Called Quest, så læs hurtigt op på lektien! Det her bliver stort for fans af en stolt, forenet hiphop æra. Billetlugen.dk har tickets, det samme har Fona. Klik herunder for konkurrence om i alt 1×2 billetter.

Svar korrekt på nedenstående spørgsmål senest d. 24. juli og deltag i konkurrencen om i alt 1×2 billetter.Spørgsmålet: Hvad betyder Q-Tip oversat til dansk?

Konkurrencen er slut og vinderen har fået besked. Svaret er: vatpind.

Skrevet af K-V 13.07.2011 arkiveret under Nyhedsarkiv |