07.09.2011

Grime time i Århus: “Foreign Beggars (UK)+support: Stanley Most + EloQ” på Train

Fredag d. 9 sep rammer det britiske grime/dubstep-fænomen Foreign Beggars for første gang Danmark. Hvis du ikke ved hvem Foreign Beggars er, så skynd dig ind og tjek nummeret Contact feat. Noisia eller Scatta (prod. Skrillex). Deres koncerter er berygtede for at blende grime, dubstep, d’n’b på en citat: “så glubsk måde at man mere føler man er til heavy metal koncert fremfor hiphop-koncert”. Et absolut no miss! Som support får du tilmed Stanley Most og ELOQ, til en samlet pris på kun 80 kr (60 kr i forsalg). Det hele går ned på fredag kl. 23 når Transit Koncert åbner dørene til Train i Århus, vi ses!

Taget fra Train.dk:

FOREIGN BEGGARS (UK) + SUPPORT: STANLEY MOST + ELOQ
FREDAG 9. SEPTEMBER KL. 23:00
ENTRÉ: DKK 60 (FORSALG) – DØR KR. 80,-
Transit præsenterer et af UK’s ypperste navne inden for genrerne Dubstep/Grime/D’n’B/Rap.

Den Londonbaserede anmelderroste dubstep/grime-rapgruppe Foreign Beggars har siden youtube-monsterhittet “Contact feat. Noisia” haft fokus på at fusionere med andre genrer. Resultaterne med numre af bl.a. Flux Pavillion, Bar 9 og den nye dubstepprins Skrillex, er med til at give FB’s legendariske koncerter deres ry. Koncerter berygtet for at blende grime, dubstep, d’n’b på en så glubsk måde at man mere føler man er til heavy metal koncert fremfor hiphop-koncert.
Koncerten på Train er med andre ord en du IKKE må gå glip af!
Aldersgrænse 18 år.

TRANSIT SKUBBER TIL HIPHOPKULTUREN I AARHUS!!
Transit er en arrangørgruppe, bestående af initiativrige, frivillige hænder fra det århusianske musikmiljø, Journalisthøjskolen og Designskolen i Kolding. Alle dedikerede til hiphoppen som kultur, hjerter, der banker for en livsstil, hvis utallige ansigter stadig får lov at drukne mediernes selektive opmærksomhed og en almen negativ opfattelse af musikgenrens ofte ufiltrerede verdensbillede.

Vi skal ud over fordommene og lade folk i Århus opleve, hvor dansk og hjertelig hiphoppen egentlig er. Hvor meget den rummer, og hvorfor den også har noget at tilbyde netop dem.

Transit vil i perioden 2010 – 2011 skabe fem unikke arrangementer, der har til hensigt at vise hiphoppens mange grene. Både indenfor rapmusikken og dens konstant ekspanderende felt af undergenrer, men også indenfor kulturens andre elementer, såsom maling, dj’ing og dans.
________________________________

ALDERSBEGRÆNSNINGER på Train koncert, Train natklub og Kupé:

TRAIN LIVE KONCERT:
Der er normalt ingen øvre/nedre aldersgrænse på Train koncerter, med mindre der er tale om koncerter der afvikles i natklubregi ( som regel efter kl. 24.00)

TRAIN NATKLUB:
Aldersgrænsen på natklubben er min. 21 år på fredage – (dog 18 år på fredage med eksempelvis klubarrangementer som MiskMask og ULAH) og 23 år på lørdage.
(Aldersgrænsen gælder også for koncertgæster, når koncerten er forbi og der åbnes for natklub)

KUPÉ:
Aldersgrænsen på Kupé er min. 21 år på både fredage og lørdage.
(Der kan dog forekomme undtagelser ved specialarrangementer)
– Husk billedlegitimation !

BILLETSALG:
Du kan købe billetter til koncerter og arrangementer på følgende måder:

ONLINE SALG:
eBILLET / WWW.TRAIN.DK:

PRINT SELV og med eBillet kort (gebyr: 10,- kr.).
(Følg købslinket under hver enkelt koncert – OBS: Pop-up vindue. Hvis du har slået en Pop-up blokker til, er det muligt, at vinduet ikke vises.
Hold da [ctrl] tasten nede og klik på “Køb billet” linket igen.)

FYSISK SALG:
• STEREO STUDIO:
Landets Stereo Studio musikforretninger. (gebyr 15,- kr.)

• DØRSALG:
Ifald en koncert ikke er udsolgt, kan der købes billetter i døren, når denne åbner (Gebyr: 25,- kr.)

Skrevet af Julaw 07.09.2011 arkiveret under Nyhedsarkiv |