05.05.2012

Linselus: Lil’ B @ Click Festival, 4. maj

img_2766Swag er nået til provinsen. Det fiksede Kidd. Alligevel var det lidt af en overraskelse at se ‘I’m gay (I’m happy)’-rapperen Lil’ B øverst på plakaten til fredagsprogrammet på Helsingørs Click Festival, sammen med Den Sorte Skoles første show i et par år. RapSpot havde fotograf Janus Engel Rasmussen med i det nordsjællandske.

Hypen om Bay Areas Lil’ B var tydelvis nået til Kulturværftet, og man lige er based og kan overskue The Based Gods uanede mængder af udsyrede ordstrømsfilosofier er en smagssag, men må man nikke anerkendende til arrangørernes ambitioner.

Foto: Janus Engel Rasmussen (klik for at glugge i ordentlig størrelse – naviger med piletasterne)
Følg fotografen her: www.janusengelfotografi.tumblr.com

Skrevet af Gæsteskribent 05.05.2012 arkiveret under Linselus |