13.06.2012

FotoSpot: R.A. the Rugged Man + M.O.P. på Train

Fredag 8. juni var der lagt i ovnen til et brag af et hiphop-getdown i Århus, da Train dannede ramme om en double bill bestående af R.A. The Rugged Man og M.O.P.

Efter opvarming ved DJ Static og Kaliber var R.A.The Rugged Man det første af de to hovednavne til at entrere scenen, og det gjorde han på yderst overbevisende måde. Han virkede 100 procent fokuseret og imponerede fra første vers med en levering, som kun meget få kan hamle op med.

Det var en smilende og åbenlyst veloplagt Rugged Man som tog os med rundt i alle hjørner af sit repertoire. Oftest er det irriterende at høre fragmenter af sange til koncerter, men nogle af R.A.’s bedste vers finder man på tracks med andre rappere, og adskillige af dem fik vi da heldigvis også med. Det gjaldt for eksempel versene fra henholdsvis ‘Uncommon Valor’ fra Jedi Mind Tricks’ ‘Servants in Heaven, Kings in Hell’ og ‘Chains’ fra R.A.’s eget ‘Die, Rugged Man, Die’.

Rugged Man fik sin B-boy stance

…og lavede “ormen”

…og kom i nærkontakt med publikum, flere gange

M.O.P.’s manager, DJ (og førhen producer) Laze E. Laze holdt crowden varm mens vi ventede på d’herrer Lil’ Fame og Billy Danze

Selvom Billy Danze og Lil’ Fame er et par hårde typer, var der masser af plads til smil og jokes, og de virkede oprigtigt glade for at være der.

Vi kom ud i stort set alle afkroge af det omfattende M.O.P.-katalog, lige fra det obligatoriske ‘How About Some Hardcore’ fra debut-albummet, over de mindst lige så obligatoriske crowdpleasere ‘Cold As Ice’ og ‘Ante Up’ fra nyklassikeren ‘Warriorz’ til titelnummeret fra det seneste album, ‘Sparta’, der som bekendt er blevet til i samarbejde med tysk/danske Snowgoons.

Laze E. Laze fremme på scenekanten.

Skrevet af Mic 13.06.2012 arkiveret under LiveSpot |