07.07.2012

Roskilde 012: Halsbrands-linselus fredag

dscf3257Dag 2 på Roskilde Festival har passeret forbi. Regnen kom og dyrskuepladsen skiftede hurtigt farve til brun. Og hiphop-festival-halsbranden ramte redaktionens hårdarbejdende mesterfotografer, der som de sidste mohikanere kæmper sig igennem smatten og drukken med linselanserne… Tjek hvilke shutterbugs, der var vilde på Roskilde, hvor alt er tilladt. Køllephar var blandt andet forbi de hvide drenges rap-gettogether på Cosmopol, Medieluderen og Amsterdance-mudderdans.
Scroll ned til bunden for nye bonusvideoer, fra Sage Francis og Malk de Koijn. Malk er godt for halsbranden.

(klik for at glugge i ordentlig størrelse – naviger med piletasterne)


Foto & Video: Klaus Køhl


Se også linselusene fra søndag, lørdag, torsdag, og fra onsdags-, mandags- & søndags-warm-upperen

Skrevet af Køhl 07.07.2012 arkiveret under Linselus |