22.06.2013

FotoSpot: Immortal Technique tilbage i Pumpehuset

img_6604-webTorsdag 20. juni var Immortal Technique tilbage i København for at brænde en interviewaftale med RapSpot af for tredje gang i træk. Og også lidt for at spille endnu et show i Pumpehuset.

Nå, men det var et stærkt show, om end et uden de store overraskelser. Vi er nogle der efterhånden har oplevet manden live en del gange og derfor måske synes hans koncerter er lidt ensartede. Ikke alene spiller han de samme numre på samme måde, han siger også de samme ting når han snakker (alt for meget) mellem numrene. Ja, hans tour-DJ, Static, lavede endda stort set det samme (ret tamme) DJ show som på Roskilde tilbage i 2006.

Når alt det er sagt, er der imidlertid ingen tvivl om Immortal Techniques talent og karisma og man skulle være en skidt knægt om man ikke sætter pris på en MC der bakker sin imponerende stage presence op med bundsolid levering på mikrofonen. Vi har valgt ikke at skrive en egentlig anmeldelse, for de tre vi allerede har i arkivet beskriver showet ganske glimrende. For os lidt gamle i gårde er det nemt at se det negative, men man kommer ikke uden om at manden kan sin kram og at publikum satte pris på det.

Foto af Frederik Høyer-Chr./gbCrates, følg ham også på Flickr.
Klik for at få større størrelser – naviger med piletasterne.

Skrevet af Mat 22.06.2013 arkiveret under LiveSpot |