08.07.2013

Roskilde 013: Quadron @ Odeon (lørdag)

mg_2676Det var et tæt pakket publikum til langt udover teltdugen, der lørdag aften tog imod fløjsblød musik fra en af Danmarks måske mest hypede bands, der gør sig stort bemærket i både indland og udland, Quadron. Under den desværre lidt for korte koncert, tryllebandt Quadrons forsanger, den charmerende og sexede Coco O publikum, og gav dem hits, cover-numre, sjælere og ballader i en koncert, der var gennemført helt ned til mindste detalje.

Quadron åbnede godt op med nummret LFT, som fra start blæste publikum omkuld og bød op til fest og dans. Coco O markede sig med sin kraftige soulstemme, der blev flot akkompagneret af en tre-mand-høj blæserensamble, og viste, at hun og bandet har format til en langt større scene. Måske dette års fejlplacering af et band?
mg_2695

Udover snak med publikum, der trak lidt i langdrag grundet et teknisk uheld, lykkedes det problemfrit for Coco O og resten af bandet, at bevæge sig gnidningsløst fra hoftevrikkende up-tempo funk numre såsom ’Jeans’ til et cover af Michael Jakcsons ’Baby be mine’. Sangvalgene var en god varieret cocktail af hits såvel som mindre kendte numre fra bandets to plader ’Quadron’ og ’Avalanche’. Lyden var fantastisk, og Coco O’s sublime stemme gik knivskarpt ud gennem højttaleren.

Desværre for Quadron og det fremmødte publikum, blev koncerten afbrudt af et teknisk uheld. Det hev tempoet ud af koncerten og efterlod publikum med en uvished om, hvorvidt koncerten ville fortsætte. Charmerende Coco O, der var iført en sort kjole, og noget der lignede en fjerboa, smilte sødt, beklagede og så sit snit til at gå ud og hente øl for at skåle med publikum. Derefter fortsatte koncerten uhindret med højt humør, dans og et band, der leverede varen.

Efter at det ordinære sæt blev afsluttet på fornem vis med hittet ”Hey love”, hvor samtlige fremmødte skrålede med, blev bandet velfortjent klappet tilbage på scenen, hvor de som ekstranummer gav en formidabel version af nummeret ’Pressure’, som må sige at være koncertens højdepunkt.
mg_2597

Det er fuldt ud forståeligt, at Quadron, som måske ikke vinder på originalitet, vader i succes, for hold da op en koncert. Eneste store minus var, at koncerten, måske for at undgå støj fra MetallicaOrange Scene, som gik på kun en time efter Quadron, var for kort.

5 ud af 6 spots
5spots

Foto: Kenneth Nguyen

Skrevet af Nik Nak 08.07.2013 arkiveret under LiveSpot |