26.07.2013

Streetquiz: Vind billetter til Vanguard Music Festival

vanguardPonyblod, Marvelous Mosell, Malk de Koijn, LoopTroop Rockers, Pharoahe Monch, De La Soul, DOOM og Wu-Tang Clan… Jep, vi har skam nevet os selv flere gange i armen på RapSpot, men den er sgu god nok. Lørdag 3. august indtager de alle Søndermarken, og hvis vi kender vores brugere ret, så har I allerede knaldet jeres sommerferiebudget af. Men frygt ej, som altid kommer Spotten jer til undsætning, da vi i samarbejde med Vanguard Music Festival udlodder 2×1 billet til festivalen. For at være med i lodtrækningen om billetterne skal du dog svare rigtigt på et megastreet spørgsmål.

Ganske kort om festivalen, der også har et svedigt, men knap så hiphop-orienterede program fredag 2. august:

Ny musikbegivenhed i Søndermarken, København 2-3. august 2013 med internationale og danske topnavne. Vanguard Music Festival er Københavns nye musikbegivenhed, der ligger centralt placeret i Københavns Søndermarken. De smukke parkrammer lægger samtidig op til en musikfestival, hvor publikum kan nyde de grønne omgivelser og medbringe picnickurven hjemmefra.

Programmet er spækket med topnavne og byder bl.a. på en debutoptræden på dansk grund af Sixto Rodriguez – hovedpersonen fra den Oscar-vindende dokumentarfilm, “Searching For Sugar Man”. Han spiller en af sine kun fire Europakoncerter på Vanguard. De danske hiphop-darlings, Malk De Koijn, besøger også Vanguard. Dette bliver gruppens eneste koncert i 2013. Svenske Håkon Hellstrøm, der er kendt for sine legendariske koncerter, og som samtidig er albumaktuel, gæster ligeledes festivalen. Wu-Tang Clan kommer forbi og fejrer deres 20-års jubilæum, det samme gør hiphoppens grand old men; De La Soul. Jose Gonsalez‘ albumaktuelle supergruppe, Junip, er på scenen, og super-mc’en Pharoahe Monch fra New York er også programsat. Sidst men ikke mindst er Tue Tracks nye bandprojekt, Ponyblod, booket til festivalen samt Marvellous Mosell.”

Tjek festivalens hjemmeside og Facebook-event for Vanguard Music Festival.

Til de uheldige, som ikke vinder adgang til Vanguard Music Festival med Spotten, kan der købes billetter her, både partout og til enkeltdage.

Men prøv lykken og svar på dette spørgsmål senest tirsdag 30. juli klokken 23.59:
Ifølge Marvelous Mosell, hvem forpestede så Frederiksberg med crack-kokain i 1983?Rick Ross
Robin Rubin
Clark Olofsson

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen.

Skrevet af Johnny Lund 26.07.2013 arkiveret under Nyhedsarkiv |