19.08.2013

StreetQuiz: Vind billetter til Scandinavian Reggae Festival

scandinavia-reggae-festival-2013Dette måtte ske. Efter den danske reggae-scene er vokset gevaldigt og oplever ekstrem popularitet, var det kun et spørgsmål om tid, før festivalsglade København skulle få sig en reggae-Festival. Scandinavian Reggae Festival finder sted på Refshaleøen i dagene 30.-31. august. De flinke folk bag festivalen har været så rare at invitere nogle hiphop-acts med, så udover reggae, vil der også være mulighed for at opleve DJ Static med venner, Kaliber, Labyrint etc. Nårh ja, du har forresten mulighed for at vinde 2×2 billetter her på RapSpot

Den danske reggae-scene er vokset markant de seneste år, dette hylder vi sommeren 2013, med et kæmpe brag af en Festival. Målet med Scandinavia Reggae festival er at forene den nordiske reggae scene med København som centrum, og sprede det positive budskab: Reggae musik handler om at forene!

Scandinavia Reggae Festival er en to-dages festival, på det famøse Refshaleøen i det centrale København. Dørene åbner kl. 11.00, både fredag og lørdag d. 30 og 31. august , og lukker igen kl. 05.00.

Dette er en mulighed for dig for at opdage nye musikere fra Norden, møde dine danske favoritsangere og være med til at byde internationale musikere velkommen i København.

Der vil blive spillet musik fra hele 4 scener – fra 13.00 og frem til 05.00 begge dage – med mere end 70 artister:

Main Stage”og ”Tent Stage” præsenteret af RubaDub Sundays ”Skate Stage” præsenteret af Youngblood SoundSystem og ”Sound Stage” som bliver præsenteret af Raggapak Crew.

Vores stærke Lineup byder på såvel små som store artister fra hele Skandinvaien: Raske Penge, Syster Sol, Raapana, Eaggerstunn, Admiral P, Labyrint, Klumben, Svenska Akademien, Pharfar, Kaka og Helt Off.

Vi byder selvfølgelig også på nogen af verdens største reggaeartister såsom: Alborosie, Groundation, The Skatalites, Mr. Vegas, Junior Kelly og Sister Carol og mange flere!

Udover en masse reggaemusik, kan du og din familie deltage i forskellige aktiviteter for de store såvel som for de små. Tag børnene med til vores børnehjørne, hvor de kan være med til ”Børne-Roots-Reggae-Yoga”, kom højt op i vores farvede klatrenet, få fortalt historier, deltag i vores dance-workshops og se live koncert fra børne reggaebandet ”Trolle og Tormod” og meget, meget mere.

Børn under 12-år kommer gratis ind sammen med en betalende voksen, folk over 60 kommer ligeledes gratis ind.

På Festivalen vil der være masser madboder som byder på lækker mad fra hele verden bl.a.: Afrika, Caribien, Asien og Mellemøsten. Der er noget for en hver smag, vegetar, vegansk, halal mm.

Campingpladsen åbner allerede torsdag d. 29 august kl.18.00. Der vil være et område for børnefamilier på campingpladsen, hvor de kan få det lidt roligere.

Tjek Scandinavian Reggae Festival hjemmeside her, facebooksiden her og køb billetter til festivalen ved at trykke her.

Men prøv lykken og svar på dette spørgsmål senest mandag den 26. august klokken 12.00:
Hvor bliver Scandinavian Reggae Festival afholdt i København?



Refshaleøen
Søndermarken
Pumpehuset

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen.

Skrevet af Johnny Lund 19.08.2013 arkiveret under Nyhedsarkiv |