22.10.2013

StreetQuiz: Vind billetter til Run the Jewels i Store Vega

mg_1916To af sidste års bedste albums kom fra henholdsvis El-P og Killer Mike, og et af dette års bedste albums kommer fra deres fællesprojekt Run the Jewels. Onsdag 20. november gæster de sammen Store Vega, og RapSpot udlodder 2×2 billetter til koncerten.

Har du ikke hørt duoens plade endnu, så kan den hentes gratis her.

På årets Roskilde Festival spillede både El-P og Killer Mike, også sammen, selvom de var programsat hver for sig. Men i denne omgang i Store Vega er det altså Run the Jewels, der er hovedsagen.

I pressemeddelsen står følgende:

Hiphop-sværvægterne Killer Mike og El-P har forenet kræfter i fællesprojektet Run The Jewels og lægger vejen forbi Store VEGA den 20. november til et brag af en hiphop-fest.

Det modsatte bullshit
Da Killer Mike & EL-P i sommer gæstede Roskilde Festival, kvitterede Politiken med følgende fine beskrivelse:

”Han (Killer Mike) lever stadig under radaren i bred forstand, men med koncerten i Roskilde viste han sin styrke og gav folk det, de havde brug for: det modsatte bullshit.”.

Årtiets bedste hiphop-samarbejde
Og de to hiphop-sværvægteres fællesprojekt Run The Jewels har da også kun fået roser med på vejen af både internationale og danske medier.

Thomas Treo beskrev det som ”militant megafunk og et kort og kompromisløst vredesudbrud”, og NME har sågar kaldt deres samarbejde for det ENESTE væsentlige hiphop samarbejde i dette årti – med slet skjult henvisning til d’herre Jay Z og Kanye Wests Watch The Throne.

Run The Jewels annoncerede deres samarbejde i april 2013, og allerede i juni blev deres selvbetitlede album udgivet. Hør bl.a. nummeret “36″ Chain“.

Se de erfarne herrer i det nye samarbejde til et brag af en hiphop-fest i Store VEGA den 20. november.”

Billetter kan købes her

Event på facebook her.

Svar korrekt på dette spørgsmål senest onsdag 30. oktober kl. 12.00, for at deltage i lodtrækningen om de 2×2 billetter:

Hvilken kult-hiphop gruppe var El-P tidligere medlem af?



Weird Naked Hippies
Hobo Junction
Company Flow

Når du trykker på “Send svar” bliver dit svar registreret, og du sendes automatisk tilbage til hovedmenuen.

Skrevet af Johnny Lund 22.10.2013 arkiveret under Nyhedsarkiv |