01.05.2014

Den smøde operatør indtager Loppen

Big daddy kane 2Den gode KCL har endnu engang formået at sætte en koncert op med en legende. Denne gang er det den legendariske Jucie Crew-rapper, Big Daddy Kane, der lægger sin vej forbi de nordlige bredegrader. Kane har af flere omgange besøgt Danmark og hver gang henrykt publikum. Så har du endnu ikke oplevet din yndlingsrappers yndlingsrapper live, så er muligheden her. Har du oplevet ham før, så ved du allerede, hvorfor du skal genopleve ham. Koncerten finder sted på Loppen 7. maj kl. 21.00.

På trods af Mr. Kanes fremskreden alder – manden har rundet de 45 år – så vidner hans tidligere koncerter på dansk grund om, at han er en gudsbenådet performer, der stadig har luft til at rappe klassikere som ’Ain’t No Half Steppin’’, ’R.A.W.’, ’The Symphony’, ’Smooth Operator’ og cracke jokes!

Læs selv hvordan han henrykte RapSpots udsendte, både i 2007 og helt tilbage i 2005.

Før Store Far Stok går på scenen, vil CLASHcph + DJ Kruzhem varme op under publikum med gudsbenåede plader.

Billetter kan købes her til 180 kr og tjek facebook eventen her.

Skrevet af Johnny Lund 01.05.2014 arkiveret under Nyhedsarkiv |