Hovedmenu | Spot Markedet |

Copenhagen Rap Spot Boardet
Velkommen til Danmarks største hip-hop diskussionsforum på nettet. Upassende indlæg fjernes.
Læs venligst boardets retningslinier her

Skriv nyt indlæg    FAQ/vejledning
Whut? Where? When?
topic sat af RapSpot d. 11.04.2011-06:06
Demospot no.3: Dejknægten
topic sat af RapSpot d. 02.08.2014-02:42
Musik & Fis
topic sat af RapSpot d. 05.06.2011-12:30

Print view Parent entryForum indexSkriv et svarRe: hvorfor prøver i at få det til at ligne den amerikanske udgave så meget :

Hvilken amerikansk udgave? - hvis du tænker på BET for eksempel, så synes jeg faktisk slet ikke de ligner, altså bortset fra, at det er en cypher...

Men ja, vi er 100% blevet inspireret af BET, men især de norske Cyphers som kom sidste år... Der hvor vi skiller os ud - eller prøver på det, er at vi sammensætter og repræsenterer alle lag af hip hop kulturen, og at vi prøver at lave det til et decideret koncept...

Om noget ligner for meget, er jeg i grunden fuldstændig ligeglad med, og jeg ved da at Sorte Får hjertens gerne vil have at dette sidestilles med BET cypherne, jeg vil da også sige at det er et ganske fint selskab at være i, men jeg synes personligt det er meget mere end blot det.

Som sagt bliver hver cypher session noget nyt, og jeg kan allerede nu garantere at det næste vi laver bliver større og mere ambitiøst, samtidig med at vi bibeholder grundformlen, nemlig 1 beat + 20-30 rappere der buster deres shit live.

Vi kunne nemt have smækket en masse rappere i et studie, pre-recordet deres vers og lavet en "cypher video" over tracket bagefter, men pointen er, at det skal repræsenterer cypheren i dens absolutte grundformel, og det har jeg sgu ikke rigtig set så mange andre steder... og i Danmark er der ikke andre som har leveret det i hvert fald, selvom der er mange som har snakket om det. I den forstand har vi i hvert fald aldrig claimet at være originale, men vi har i hvert fald leveret varen... synes vi selv.

PULL UP TV har selvfølgelig lavet dope-ass 1-2 mands cyphers, og de skal have mad props, og jeg håber de får øjnene op for en masse talent, som de kan hive ind, ligesom at vi også har fået øjnene op for nogle vilde dudes, gennem deres videoer, som vi helt sikkert vil have på vores cyphers.


Navn:tba
Email:spolopblog@gmail.com
Dato:20.04.2012 15:03
WWW:www.spolop.com
Ip-adr.:83.89.96.146


Print view Parent entryForum indexSkriv et svar( Nyt indlæg - max 2 dag)

af

(01.01.1970 01:00)

Skriv et svar :

Emne:
Navn:
Email:
WWW:
Indlæg:
s Skriv antispam kode her:
SØG FORUM INDLÆG:
Emne:
Indhold:
Navn:

Admin: