forside | Top 11 | cypherarkiv | back to Rapspot

Guess what, i made u executive producer.... Da jeg holder 3 ugers sommerferie fra Cypher, er det mig en glæde at kunne præsentere jer for mine gode ven Hr. Bisgaards kommentarer til lidt af hvert. What son what....

Top 11 - en titel landsholdet pt. desværre ikke kan claime....

by Jay Van Exel aka Busy Bis aka DJ Maverick aka DJ F--- U backstabbing bitches & bitchettes ! ya'll can find me suspended from the ceiling with these nuts on ya' tonsils.... representin' F.Y.I. oh so lovely....

1. Da Sqwad feat. Cormega - "Fallen Soldiers"
"....kun en ting kan og må siges i dette henseende. This is what it sounds like when God cries!"

2. De La Soul feat. Redman - "Oohhh"

"....I min bog har De La & Gang Starr deres helt eget kapitel. Når genierne fra L.I. der har kastet genistreger om sig med løs hånd i over 10 år - for ikke at snakke om hvor mange loops de har rocket før alle andre - så dukker op i selskab med verdens bedste rapper, Redman (line of '99; "It's Funk Doc, where the weed at bitch?"), over en insisterende Rockwilder produktion, jamen....amen!!!!!"

3. Capone & Noreaga - "Bang Bang"
"....Peace God, What'up n*gga, I'm glad you home....Capone er tilbage fra hans forlængede ophold på La Santa Sport, hvor han fungerede som rejseleder & C.N.N. er tilbage i den form som kender dem - 100% classic shit!!!! Nore er hans usual "i'm in the vi streets, hvis der er noget pis" self og Capone vendte hjem rimeligt arrogant (men kan nogen bebrejde ham ???)....& hvis der var endelig var noget pis, så husk at de her drenge altså er in the streets & de tøver ikke skyggen af at fragment af et sekund med at THUG THIS SHIT OUT!!!!!....

4. Thomas Rusiak - "Excistence" of "Magic Villa" (LP)
"....Skræmmende Genialt !! Gotta give the credit where the credit is due!!!!.... er der ikke snart nogen der inviterer til en toga-fest hvor der er obligatorisk øl-bon i entreen, Miss Wet Toga competition, Guiness rekord forsøg på indtagelse af Long Island Ice Tea pr. person & en drømmeseng i hjørnet, til når Zyco-dengz siger godnat & tak for i aften...."

5. Camron feat. Noreaga - "Glory"
"....Over et år er gået forbi og jeg er endnu ikke træt af denne sublime Dame Grease-producerede unreleased son of a I'd rather not comment. Hvor er det dog herligt at bragge om uudgivne ting.... you know I'm still down with the connection - Word to Trouble M'er, for Double M'er skred ud efter pizza og dåsebajere og er ikke kommet tilbage endnu!!!!"

6. Phat Kat a.k.a. Ronnie Cash - "Don't Nobody Care About us"

"....det loop…!!! Det fucking loop !!!!!.... Jeg ville godt have givet noget nogenlunde værdifuldt op, for at have fundet det goddam' loop før Jay Dee. På den anden side, så er jeg desværre ikke Jay Dee når det kommer til at producere - selvom jeg gør hvad jeg kan for at ligne ham med navnet - så skal vi ikke bare sige at alt endte lykkeligt & at indie-scenen her virkelig har leveret en release der kan stå på egne ben og lidt mere til……& den kan du godt tage med på lejrtur!!!!"

7. Blink 182 - "Adam's Song"
"....Sange som disse kommer meget sjældent i omløb. Værdsæt dem venligst!!!"

8. Ruff Ryders feat. Snoop, Jadakiss a.o. - "WW3"
"....Det kan godt være at Swizz-maskinen kører i vanlige gear, men når den kører så upåklageligt & med den slags lyrik.... whitey please !

9. J.U.I.C.E. - "Sincerely"
".... At denne knægt ikke er blevet signet endnu strider mod naturens ældste og fineste principper!!!! Ligeså meget det glæder at se Jurassic 5 på Interscope, skærer det i hjertet at se sådan et justitsmord. Til gengæld tror jeg at J.U.I.C.E. er ved at blive modnet ret så eftertrykkeligt som kunstner. Så der skulle være grund til at håbe, at han ikke falder i "hurra, jeg kan freestyle hele natten!" fælden, som andre har gjort før & leverer some of that real shit the people need!!!!!"

10. Juvenile, 2Pac, Grand Puba, Notorious B.I.G. - "Ha" (remix)
".... Jeg skal også kunne se mig selv i spejlet efter at have lavet denne Top 11, så selvfølgelig er $-making Cash Money Records repræsenteret her. Jeg frydes stadigvæk over drengenes følelsesladede opførsel af "Back That Thang Up" til Billboard Music Awards. Genudsend lige det pis igen, sammen med game 7 mellem L.A. & Portland, som vi blev snydt for....you dumbfucks !!!!!! Hit 'em in the head God, so let's get it on !!!!"

11. Method Man - "Even If"
"....Er det ikke vidunderligt som folk snakker om krise i Wu-Tang og drengene bliver ved med at spytte hits på fortovet, som hollænderne bliver ved med at brænde straffespark…… Med en god lammelse i baggagen kan jeg ikke udelukke optionen for at man i et øjebliks løssluppenhed kan buste et par træk-i-ben-dans moves, til denne headbanger. Honorable mention til Jay-Z som på samme lamme soundtrack, følger big pimpin' traditionerne op på love-it-or-hate-it nummeret "Hey Papi". Han lyder lige præcis ligeså komfortabel som enhver style king, med flere millioner end man gider tælle på kontoen, skal lyde...."

Also spinning:.... that unreleased Outland, Funk Flush & M.D.C. shit !

PS. TO WHOMEVER IT MIGHT FUCKIN' CONCERN. I tilfælde af at du skulle undre dig over fremtidsplanerne for Jay-B Inc., så læs trygt videre her. The Cypher har scoopet før alle andre.... Men husk, denne public service announcement er kun for folk med interesse i Jay-B Inc.'s whereabouts. Vi andre ved kun alt for godt, hvor vi kan finde knægten henne......

4.august-18. august : I Studiet med grupperne "De Sidste Amatører", "Frihedskæmperne", "Thule Posse", "Disco Exposure", "Thor's Hammer" & sidst men ikke mindst "Hello MC's". Der arbejdes hen mod et top-trendy koncept-album, ikkefornogetvel....& formålet går til noget fedt fællesskab!!!!!

19. august-20- august : Try-out for Kansas City Wizards som goalie. Manden med det kolde overblik og endnu koldere højreben, Mistah Molnar, hooker tjansen op & byder på barberque-ribs & 40's....bagefter skal vi ud og nikke springskaller på en lokal trucker-bar - det bliver voldgrineren !!!!!

Ultimo September : Lancering af web-sittet www.hvadvejblæservinden.com, med hovedvægten lagt på det redaktionelle & masser af Stacey Dash & Salma Hayek pix, sideløbende med evt. live-jobs med "Hello MC's". Det er måske lige værd at nævne i forbifarten, at "Hello MC's" er et nyt navn i undergrunden, som er på vej op & som man i løbet af et par år nok skal begynde at lægge mærke til!!!!!!!


……& lige til de folk i musik-branchen der har kronede dage, mens jeg er på forlænget sommerferie...."I har præcis et kvarter til at lege i. Smut så udenfor & hop lidt i nogle vandpytter!!!!!!!".TOP 11, så selv de tungnemme fatter den!!!

Jay-B For F.Y.I.