27/9-97 (#21)
af Creative

What are you an idiot ?..... Er der en ting jeg hader, så er det, når folk udtaler sig om ting de ikke har forstand på. Prøv at læse følgende ordrette anmeldelse af Capone & Noreaga LP’en, taget fra DJ+Dance Magazine :

"Gangsta rap? - Amerikansk rap på finsk ? - Bla bla bla! Tribe life! Bla bla bla! I sell crack! Bla bla bla Keep it real! Bla bla bla! Suck dicks! Bla bla bla! Represent! Bla bla bla! Ready to die! Bla bla bla! All good in the hood! Bla bla bla! Biiaaatch! Det er simpelthen det værste ged jeg nogensinde har hørt. Deres såkaldte rap er så ringe at Yonas ku’ gi’ dem røvfuld, gå ned i en freez og lave helikopteren samtidig. Deres tekster er usammenhængende og de prøver forgæves, at fortælle om hvor hårdt de har det. Produktionerne er så ringe at de må være kreeret på 5 min. Der sker ikke en skid. Kaput og Nora Malkeko må skride."

Anmeldelsen er skrevet af en idiot ved navn Saqib, der åbenbart intet fatter, når det kommer til Hip Hop. Kære Saqib, sådan lyder rigtig Hip Hop, lige meget hvad Puff Daddy prøver at fortælle dig igennem hovedtelefonerne i din Walkman. Hvordan kan du få dig selv til at anmelde pladen, når du ingen indsigt eller viden har omkring kulturen ? Det svarer til, at jeg skulle sætte mig ned og anmelde et klassisk stykke musik, og da jeg ikke har nogen indsigt i denne musikform, lyder det som larm for mig. I samme blad anmelder han også Rapomania 2, og lige som på Capone & Noreaga Lp’en synes han, at der bliver rappet lidt for meget om “tribe life”. Hvad fanden er “tribe life” ??? Endnu et eksempel på hans uvidenhed om kulturen. Jeg syntes at alle, der ikke kan stå inde for ovenstående, skal sende en mail til Saqib på følgende adresse : cryforsoul@hotmail.com. Just to let the sucker know..... Jeg ved godt at der er mange, der tvivler på, om Company Flow og Cage kommer næste lørdag. Jeg kan fortælle, at alt ser ud til at være i orden, d.v.s. at flybilleterne er købt, deres pas er gyldige, og da Company Flow er nogle af Typhoons gamle venner fra New York, skulle det undre mig meget, hvis de bakker ud i sidste øjeblik. Bobbito ankommer til København på torsdag, mens Company Flow og Cage ankommer fredag, så hvis du er i byen fredag aften ( læs Soopa Doopa Fly ) kan du ved selvsyn konstatere om de er i landet eller ej. Mon ikke de dropper en fristil eller to på Soopa Doopa Fly, nu når de alligevel er der ? Be there to check it out…. EPMD LP’en landede i mandags, og der er vel ikke så forfærdeligt meget andet at gøre, end at konstatere at de er tilbage i topform. Nogle af produktionerne er efter min mening dog lidt for uinspirerede, men det hele opvejes af at høre E og P sammen igen. Næste reunion-LP du skal holde øje med er Gangstarr’s Moment Of Truth, der bliver bomben, hvis standarden fra maxien holdes. And that’s the lesson of the week my peoples, now play this in your boom-box :

This Weeks Phat Selection :

Nr. Title Artist
1 It’s Been A Long Time Rakim
2 You Know My Steeze Gangstarr
3 Placebo Mr. Live featuring Tony Bones
4 Do You Hear What I Hear Trends Of Culture
5 KIM EPMD feat. Redman & Keith Murray
6 Fortified Live Reflection Eternal
7 Worst Nightmares Cannibis
8 All Time Einstein Hi Tech
9 Sin Organised Konfusion
10 5 Fingers Of Death Diamond D

© Creative
Læs forrige udgave af The Cypher ved at klikke her!

Hvis du har en kommentar til The Cypher, kan du skrive til Creative på denne e-mail adresse.

Hovedmenu | Hip-Hop Board | Freestyle Board | Chat1 | Chat2 | Nyheder | Koncerter | Anmeldelser | Tankestrømmen | Radioshows | Særlige begivenheder | Fotoalbummet | Links