26/10-97 (#24)
af Creative

Dropping bombs in your hood like Jesus in Jerusalem…. Lørdagen bød på foreløbigt sidste omgang af Zummejam, og man må sige, at det blev en succes for arrangørene. Hvis jeg ikke tager meget fejl, var der fuldt hus næsten hele aftenen , og da jeg forlod stedet omkring kl. 3.00, var der stadig rigtig mange mennesker tilbage. Der var ingen battles, da undertegnede simpelthen havde misforstået datoen for the show-down mellem Orama og Preacherman. Denne længe ventede battle vil først finde sted den 12. december, når Konen arrangerer Jam i Stengade 30. Her kan man også se frem til battlen mellem Clemens og Selv, så det ser ud til at blive a night to remember. Blowing up spots…. Fredag den 31. oktober er der Jay-Z release party på Soopa Doopa Fly, hvor BMG præsenterer "In My Lifetime Volume One". Jay-Z kunne desværre ikke selv komme, men arrangementet er under alle omstændigheder et besøg værd. Support your local Hip Hop club…. I fredags blev der i Los Angeles afholdt et af de mest spændende Hip Hop arrangementer i lang tid, nemlig Rap Olympics. En efter min mening banebrydende konkurrence, hvor grupper med hver 5 MC’ere vil rippe mikrofonen i 8 forskellige kategorier. Der var bl.a. tilmeldt navne som Boot Camp Click, Project Blowed, Wu-Tang Clan, Golden State Warriors, Diggin’ In The Crates m.f. Der blev kæmpet i følgende kategorier :

1. Rhyming to the crowd - hver MC ripper mikrofonen i 30 sekunder.
2. Freestyling off the top of the head - Hver MC har 30 sekunder til at freestyle.
3. Punch Lines - Hver MC har 30 sekunder til at demonstrere deres punch-line skills.
4. Topical - Der bliver trukket et emne op af en hat, og herefter rimes der i 30 sekunder om emnet.
5. Tag Team - Hver gruppe skal fortsætte med at rappe efter den anden gruppe er færdig.
6. Sequential - Forskellige CD-covers bliver trukket op fra en hat, og hver MC skal kæde sangtitlerne sammen i rim der giver mening.
7. Word Play - Hver MC rimer 4 bars af et kendt rim efter eget valg, og slutter rimet af med 8 bars af egne rim.
8. Creative stories - Hver MC skal i 30 sekunder rappe en historie.

Jeg har desværre ikke fået oplyst resultatet af konkurrencen, men håber på at kunne bringe det i næste uge. Under alle omstændigheder ser det ud til at være et af de vildeste arrangementer i år, og man kan håbe på at det bliver en tilbagevendende begivenhed. And the winner is…. Jeg har langt om længe fået hørt den længe ventede Diamond D LP Hatred, Passion, & Infidelity, og hvor meget det end smerter mig at skulle skrive det, er det en halvkedelig affære. Der er selvfølgelig et par svedige numre på, men alt i alt er det en skuffende opfølger til klassikeren Stunts, Blunts, & Hip Hop. Jeg ved ikke om det er fordi at LP’ens release-dato gang på gang er blevet udskudt, men numrene lyder “gamle” og intetsigende, og produktionerne er i de fleste tilfælde meget ringe i forhold til normal Diamond D-standard. But keep smiling, here is The Phat Selection for all the true headz :

This Weeks Phat Selection :

Nr. Title Artist
1 You Know My Steeze Gangstarr
2 Guess Who’s Back/ It’s Been A Long Time Rakim
3 Peoples Choice Defari
4 Liquid L Fudge
5 Fuck Nas Cormega feat. Far Rockaway
6 My Crown Black Attack
7 I’m Not A Player Big Punisher
8 One Thing Or Another Ak Skillz
9 Repetition Siah
10 Three Emcees Kool DJ EQ feat. Xzibit, Casual & Del

© Creative for The Boulevard Connection
Læs forrige udgave af The Cypher ved at klikke her!

Hvis du har en kommentar til The Cypher, kan du skrive til Creative på denne e-mail adresse.

Hovedmenu | Hip-Hop Board | Freestyle Board | Chat1 | Chat2 | Nyheder | Koncerter | Anmeldelser | Tankestrømmen | Radioshows | Særlige begivenheder | Fotoalbummet | Links