#58

Who can get busy like this man….

Efter en del rygter og spekulationer skulle det nu være sikkert og vist at legendariske A Tribe Called Quest er gået i opløsning. Det er ikke mere end en måneds tid siden at de første rygter begyndte at florere, men dengang udsendte gruppens pladeselskab Jive, en meddelelse om at rygterne intet havde på sig. Nu har Q-Tip så udtalt til MTV at gruppens kommende LP, The Love Moment, bliver den sidste LP fra Tribe, og at gruppen for fremtiden ikke længere vil arbejde sammen. We're on a world tour….

Så skal vi i gang med denne uges diss-sektion, dedikeret til folk der burde ha' vidst bedre og derfor handlet anderledes. Førstepladsen går til Michael C.U.P. Rasmussen, der i denne måneds udgave af Gaffa "belønner" den nye glimrende LP fra Def Squad med kun 3 stjerner.
Kære Michael, jeg ved godt, at det er en del år siden, du hørte Hip Hop, men du er altid velkommen til at ringe næste gang, du skal anmelde en plade, som du ikke helt ved, hvordan man skal håndtere. Til gengæld får du respekt for din efterhånden store viden omkring R'n'B. Det skinner tydeligt igennem i din anmeldelse af Brandy at du har oparbejdet et stort kendskab til denne musikform…. Ugens andenplads går til DJ Noize, der siden Roskilde Festivalen har været i besiddelse af den kommende LP fra High & Mighty, uden at nævne det med et eneste ord til undertegnede. U better get ready, because paybacks a mutha….

Der skal også være tid til at dele roser ud, og de må ubeskåret gå til den mere end almindeligt søde Hilda, som vi alle kan takke for det nye og langt mere læsevenlige lay-out i The Cypher. Hilda's næste store projekt er lanceringen af den helt nye hjemmeside for Den Gale Pose, der har verdenspremiere fredag den 21. august kl. 14.00 på adressen www.dengalepose.dk. Siden ser ud til at blive en af de bedste danske rap-sider jeg indtil videre har lagt øjne til, så når tiden er inde, bør du lægge vejen forbi så du ved selvsyn kan se hvad jeg mener. København, be' din sidste bøøøøøøøøøøn….

Min gode ven Jeppe Bisgaard var så venlig at spille 7 nye numre fra den kommende LP med Brand Nubian, sidste gang jeg besøgte ham, og det var noget jeg virkelig havde set frem til, fra rygtet om deres gendannelse nåede mine ører. Bortset fra 3 endog meget kommercielle numre, lyder det indtil videre mere end lovende, bl.a. har Premier produceret et nummer der blinker for vildt. LP'en kommer nok ikke til at overgå deres klassiske All For One, men det er under alle omstændigheder en udsøgt fornøjelse at høre Lord Jamar, Sadat X, og den uforlignelige Grand Puba sammen igen. Raised in the ghetto singing songs called survival…

40 Dayz & 40 Nights er titlen på den nye LP fra Xzibit, som jeg allerede nu har været så heldig at få fingrene i. Personligt er jeg en smule skuffet over nogle af produktionerne på pladen, men som helhed er det en fornuftig opfølger til hans debut-LP At The Speed Off Light. Vi glæder os alle til at se Xzibit i Store Vega den 3. september, hvor han som bekendt får følgeskab af Noreaga og Cappadonna.
And it's about that time where I hit u with the ten most outstanding joints on the planet :

This Weeks Phat Selection :

This Week Last week Title Artist
1 1 Down For Whatever M.O.P. feat. O.C.
2 NEW Inside Job Xzibit
3 NEW My Microphone Big Twan
4 NEW Crab Table Cormega feat. Foxy Brown
5 NEW Freestyle R.A. The Rugged Man
6 3 Exclusive KRS-ONE & Hurricane
7 NEW Force Don Scavone
8 2 Unity Snoop Doggy Dog & Slick Rick
9 NEW I Ain't Having That Heltah Skeltah
10 NEW Don Cartagena Fat Joe

Creative for The Boulevard Connection

CYPHER ARKIV

[Back to Copenhagen Rap Spot]