#60

I can't be dissed, so u can stop trying….

Så blev det bekræftet at Noreaga ikke dukker op i Store Vega torsdag. Pladeselskabet fortæller at hans far er død, og det er vel en rimelig grund til at blive hjemme i staterne.
Cappadonna
ankommer sammen med et så stort ego, at han har valgt kun at gi' to interviews, mens han er i landet, og de "heldige" vindere i den lodtrækning er blevet P3 samt The Voice. Jeg kunne forstå hvis Cappadonna havde lavet en LP der var bomben, men med den elendige udgivelse, han valgte at præsentere for verden med navnet The Pillage, burde man tro, at han kunne bruge alt den omtale, han overhovedet kunne få. Wu-Tang members aint nuthing to f@ck with….

Fat Joe LP'en er langt om længe landet i butikkerne, og som ventet er Don Cartagena den til dato bedste udgivelse fra the fat gangsta. Joe har igennem årene udviklet sig fra at være en forholdsvis ordinær rapper til efterhånden at være en af de bedste MC's i branchen. Everybody knows Fat Joe's in town….

Der har i lang tid været stille omkring the artist formerly known as Nasty Nas, men nu skulle han snart være klar igen, og denne gang er det ovenikøbet med en dobbelt-LP. Siden Illmatic er Nas efter min mening faldet gevaldigt af på den lyrikmæssigt, men med en dobbelt-LP hvor på bl.a. Premier har produceret en del numre, kan man jo håbe på, at han kan genskabe noget af magien fra hans klassiske debut-album. From Nasty to Nas, Nas to Escobar….

Har jeg husket at fortælle at True Master med Pete Rock er årets bedste udgivelse indtil videre ? Jo tak, gode nyheder kan ikke fortælles for tit, og hvis ikke man er tæt på at brække nakken når Inspektah Deck starter festen i første vers, er man enten døv, eller også er man af den overbevisning at L:Ron:Harald er en fed rapper. Pete Rock, bang your head, break the drum-sticks….

Et nummer der er værd at holde øje med i fremtiden kommer fra ingen ringere end Gramsespektrum, og er et "remake" af det afskyelige Biggie-nummer Mo Money Mo Problems. Gert K & Mads har valgt at kalde deres nummer for Mange Penge, og det er helt på højde med tidligere klassikere som f.eks. deres legendariske Bademesterrap. Gramsespektrum skulle gerne være klar med en LP om et par måneder, og med det materiale jeg indtil videre har hørt, er der lagt op til en af de sjoveste udgivelser i dansk musikhistorie. Guldtogskinner belagt med diamanter….

Gode gamle Digital Underground er snart på gaden med en ny LP som har fået titlen Who Got The Gravy. Pladen byder på gæsteoptræden fra bl.a. Big Punisher ( er han ikke snart med på alt efterhånden ??? ) og the blastmaster KRS-ONE, og det skal blive meget interessant at høre hvordan D.U. lyder i 1998. Do whatcha like….

En af årets overraskelser kunne godt blive Heltah Skeltahs kommende LP, for hvis de holder samme standard på LP'en som på de to numre, jeg indtil videre har fået fat i , bliver det den bedste LP fra The Boot Camp Click siden Blackmoons Enta Da Stage. Jeg syntes at deres debut-LP Nocturnal var en meget ordinær og kedelig LP, men nu går jeg lige pludselig og glæder mig til, at Magnum Force kan fås i butikkerne.

And now, the mother of them all -

This Weeks Phat Selection :

This Week Last week Title Artist
1 1 True Master Pete Rock, Inspecta Deck & Kurupt
2 2 Dignified Soldiers D.I.T.C
3 NEW Who U Be? Missing Link
4 6 Crab Table Cormega feat. Foxy Brown
5 5 Rock'N'Roll Consequense
6 4 Praise Due J-Treads
7 NEW Picture That Heltah Skeltah
8 NEW Blind Fury Brooklyn Academy
9 8 Unity Snoop Doggy Dog & Slick Rick
10 10 Down For Whatever M.O.P. feat. O.C.

Creative for The Boulevard Connection

CYPHER ARKIV

[Back to Copenhagen Rap Spot]