#61

The Cypher I be the underworld don, certified bomb….

Torsdag var der som bekendt koncert i Vega, og efter en del forvirring omkring hvem der egentlig ville dukke op, blev det Defari, Xzibit samt Cappadonna ,der valgte at ligge vejen forbi Danmark. Alt i alt blev det en meget skuffende koncert, hvor det eneste lyspunkt var Xzibits dynamiske og overbevisende show. Tommy Boy's senest signede artist, Defari, blev sat på plakaten i sidste øjeblik, men han skuffede med et ekstremt kedeligt show, der var lige så intetsigende som Michael C.U.P. Rasmussens klumme i Gaffa.
Til gengæld fik Xzibit publikum til at gå amok, da han iført skudsikker vest ( i Danmark... ) indtog scenen og fyrede numre af fra hans første LP At The Speed Of Light samt fra den seneste udgivelse 40 Dayz & 40 Nightz. Eneste minus var den dårlige lyd, der gjorde, at det var mere end svært at høre, hvad han sagde, bl.a. var musikken alt for høj i forhold til hans mic.
Hovednavnet Cappadonna var så ringe, at man burde ha' 25% af billetprisen refunderet.
Det er åbenbart coutume, at Wu-Tang medlemmerne har mere end svært ved at tage deres fans alvorligt, når de er ude at optræde. Der var omkring 700 betalende til koncerten, og selv om det er skuffende, er det en smule selvforskyldt af arrangørerne, da der til det sidste herskede stor tvivl om, hvem der ville komme og optræde. Better luck next time…..

Pete Rock er i øjeblikket i studiet for at indspille solo-LP'en Soul Survivor, og han er åbenbart så bange for at LP'en skal blive bootlegget, at alle bliver kropsvisiteret, før de forlader studiet, hvor han indspiller. Dette skal sikre, at intet slipper ud omkring udgivelsen. En meget utraditionel metode, men Pete Rock har tidligere haft uheldige oplevelser med bootleggere, så han har åbenbart valgt ikke at tage unødige chancer denne gang.
Et af de få rygter der har undsluppet sikkerhedsvagterne er, at Soul Survivor bliver en oplevelse udover det sædvanlige. Ya highness, straight from the bricks
...

Big L er endnu engang klar til at indtage verden, denne gang med maxien Ebonics, der klart beviser, at han har udviklet sig meget siden udgivelsen af hans første LP. På Ebonics gennemløber den gode Big L, hvordan man egentlig taler Ebonics, og hvis du var i tvivl, om hvad forskellige slang-udtryk betød, før du satte nummeret på, vil du på ingen måde være det ved nummerets afslutning. When I'm lifted I'm high….

Jeg var tæt på at vælte ned af stolen af bar glæde, da jeg læste at Group Home om meget kort tid udgiver en ny maxi på Fat Beats Records, og selvom jeg ikke er klar over, hvem der producerer denne gang, er det altid noget specielt når Lil' Dap og Nutcracker griber mikrofonen og repræsenterer for East New York. When we walk in the ghetto….

Talk of the town, Eminem, er klar med hans første udgivelse på Aftermath, og han har valgt at starte med et remix af hans klassiske I Just Don't Give A Fuck, samt et, samt et helt nyt nummer på B-siden der meget passende har fået titlen Brain Damage. Begge numre holder 100 %, så hvis LP'en er af samme standard, vil den helt klart være en af aspiranterne til årets Hip Hop LP i 1998. And now, no more small-talk, cause the time has come :

This Weeks Phat Selection :

This Week Last week Title Artist
1 NEW Ebonics Big L
2 1 True Master Pete Rock, Inspecta Deck & Kurupt
3 3 Who U Be? Missing Link
4 6 Crab Table Cormega feat. Foxy Brown
5 NEW Just Don't Give A Fuck ( Remix ) Eminem
6 8 Blind Fury Brooklyn Academy
7 7 Picture That Heltah Skeltah
8 6 Praise Due J-Treads
9 9 Dignified Soldiers D.I.T.C
10 NEW Return Brand Nubian

Creative for The Boulevard Connection

CYPHER ARKIV

[Back to Copenhagen Rap Spot]