#63

The Cypher Give me minez, that's my 98 motto….
Alkaholiks
besøgte Vega i lørdags og leverede et udmærket show foran ca. 500 mennesker, der havde fundet det ulejligheden værd at tage til koncert. Jeg syntes, at The Liks var en hel del bedre, sidste gang de var i Danmark, men de formåede dar at få folk til at gå amok, mens de leverede klassikere som Only When I'm Drunk, Make Room, Daaamn m.fl.

Koncerterne fortsætter, og næste gang sparegrisen endnu engang skal tømmes er på søndag, når Mass Influence optræder på Loppen. Be prepared….

Så lykkedes det mig langt om længe at få fingrene i LP'en Homebase fra The High & The Mighty og selvom den ikke decideret skuffer, er der dog en del intetsigende numre på LP'en, hvor det til tider kan blive trist at lytte til Mr. Eon's noget monotome stemme. Et af højdepunkterne på Homebase er Hand On Experience Part II, hvor Kool Keith, Whut Whut, Mr. Eon samt Bobbito rapper om hvor stor glæde de finder ved at masturbere, og nøjagtigt som på Part I, er det Bobbito der har de bedste linier. Hvem andre end ham kan f.eks. finde på at sige "get up close the door, so my roommate won't bust me, like my mom did, and my dad did, and my college-roommate did". Heavy inhalation….

Så er det endnu engang lykkedes for Ol' Dirty Bastard at blive anholdt, denne gang efter dødstrusler mod vagterne på House Of Blues i Hollywood. Truslerne skulle være fremsagt efter Ol' Dirty blev smidt ud fra klubben på grund af indtagelse af lidt for mange slagstifter, og man må sige at det efterhånden er oftere at man høre Ol' Dirty's navn i forbindelse med anholdelser end det er i forbindelse med hans musik. Drunk technique….

Canibus solgte i den første uge 127.000 eksemplarer af hans debut-LP Can-I-Bus, og det var nok til at ryge direkte ind på 2. pladsen på Billboards Top 100 over de mest sælgende albums i USA. Tillykke fra undertegnede, nu ser det da ud til, at han har råd til at få dygtigere producere til at hjælpe ham på næste LP. Scream on your crew like military drill-instructors….

Eminem's LP som vi alle længselsfuldt går og venter på, burde også være lige på trapperne. Et snippet-tape cirkulerer allerede nu og det plejer at være en god indikator for, at der ikke er lang tid til, at albummet dropper.
My middle-finger won't go down, how do I wave….

Er der for resten nogen der kan fortælle mig, hvordan Fever i Boltens Gård gik fra at være en Hip Hop-klub til nu at være et in-sted, hvor der kun bliver spillet R'n'B så man skulle tro, at det var Michael C.U.P Rasmussen der var DJ ?
Bare en strøtanke, men når en såkaldt Hip Hop-klub mener at Typhoon & Jay-B spiller for "hård" musik, er der så ikke et eller andet der ikke stemmer ?
I got so much trouble on my mind….

Husk at checke for soundtracket til en ny film med titlen Slam. Her kan du finde helt nye numre med bl.a. Mobb Deep, Brand Nubian, Q-Tip samt Noreaga.

And now, almost the same but still some heavy ish :

This Weeks Phat Selection :

This Week Last week Title Artist
1 1 R.E.C. Room Inspectah Deck
2

1

4

Bermuda Triangle

Tash

3 NEW Children's Story

Black Star

4 2

Ebonics

Big L
5 7 The Illustrious Mobb Deep
6 10 Giant Size American Cream Team
7 5 Blind Fury Brooklyn Academy
8 8 Return Brand Nubian
9 NEW

U Don't Know The Half

High & Mighty

10 6 Just Don't Give A Fuck (Remix) Eminem

Creative for The Boulevard Connection

CYPHER ARKIV

[Back to Copenhagen Rap Spot]