#65

Don't u wanna grow up to be just like me....

Ret skal være ret, jeg har tidligere disset min gode ven DJ Noize for ikke at ha' fortalt mig, at han havde High & Mighty's LP, men i søndags gjorde han det godt igen ved at give mig en kopi af den kommende LP fra Eminem.
Slim Shady er titlen på dette mesterværk, der indtil videre er bedste udgivelse i 1998!.
Eminem har oparbejdet en loyal fanskare på grund af hans sygelige rim, og på LP'en er lyrikken til tider så chokerende, at man lige spoler båndet tilbage for at være helt sikker på, man hørte rigtigt første gang. LP'en er samtidig yderst velproduceret, og viser på alle måder at Dr. Dre har udviklet sig meget igennem de seneste år. Højdepunkterne på LP'en er duetten med Dre der ikke skal forklares men høres, nummeret I Never Meant To Give You Mushrooms, der kort og godt handler om, hvordan han ved en fejltagelse kommer til at gi' en pige så mange svampe, at hun dør, samt nummeret Hi My Name Is, hvor Eminem demonstrerer sine store færdigheder på mikrofonen. Han har også et dance-nummer på pladen, med nok det mest stupide omkvæd, jeg nogensinde har hørt, men nummeret holder alligevel på grund af hans eminente tekster og alt for vilde fremførsel af dem.
Eminem disser også konkurrenten Cage et par gange, så det skal blive spændende at se, om der kommer noget kvalificeret svar fra den kant. Som man nok kan fornemme, kunne jeg blive ved med at skrive om denne fantasiske LP, men inden der går for meget skamros i The Cypher vil jeg blot ønske jer rigtig god fornøjelse, når pladen engang lander i butikkerne.
God send me to the planet to piss the world off....

Lørdag var der Turntable Technics i Vega, og selv om DJ-konkurrencen var en skuffelse, var det alligevel en stor oplevelse på grund af de amerikanske navne der denne lørdag gæstede København. High & Mighty, Pharoahe Monch , Mass Influence samt Arsonist leverede alle nogle for vilde shows, og det eneste man må undre sig over er, hvor folk i grunden tilbringer tiden, når der er rigtige Hip Hop koncerter i byen.
De var under alle omstændigheder ikke i Vega, for så vidt jeg kunne se var der kun mødt omkring 300-400 dedikerede heads op denne aften. Det er gang på gang en skuffelse, at de folk der til hverdag kalder sig selv for Hip Hoppere, aldrig er til stede til de arrangementer, hvor kulturen er ordentligt repræsenteret. I kan jo så istedet hygge jer til DM I Dansk Rap, hvor selv I forstår det sprog der bliver rappet på. Goodbye see ya later....

Og så skal der lyde et stort og varmt TILLYKKE til Michael R.N.B. Rasmussen der, netop hjemvendt fra kurset Lær At Formule Dig Nogenlunde Korrekt På Skrift, minsandten har fået sat ord sammen der sammensat dannede noget, der mindede om hele sætninger. Gaffa skal også ha' et klap på skulderen, for uselvisk at ha' støttet amatørskribenten i hans forsøg på at lege journalist.
Om det er Michael's klumme eller den store 25-års jubilæumsfest, der er skyld i Gaffas økonomiske krise er pt. uvist, men iflg. Politiken er gratisavisen på vej mod betalingsstandsning. Det skal blive spændende at se, om andre jydske blade vil overtage Hr.Rasmussens enfantile klummer.
I'm a True Master....

Danske Tjes Boogie er i øjeblikket i studiet, arbejdende på en LP der skal udkomme uafhængigt inden længe, og da Tjes er en af de få engelsksprogede rappere i Danmark, glæder jeg mig virkelig til at se, hvad han kommer op med. Hvornår pladen udgives vides ikke, men den bliver svær at få fat i, idet den kun trykkes i ca. 1000 eksemplarer.

And now, I bring the ruckus if u really wanna hang :

This Weeks Phat Selection :

This Week Last week Title Artist
NEW

Slim Shady

Eminem

1

R.E.C. Room

Inspectah Deck

5

Mind, Soul & Body

High & Mighty

4

The Return

Brand Nubian
2 Bermuda Triangle Tash
8

Blind Fury

Brooklyn Academy

4

Ebonics

Big L

6

Giant Size

American Cream Team
9

The Illustrious

Mobb Deep
10 Gunz Blazing Unkle feat. Kool G Rap

Creative for The Boulevard Connection

CYPHER ARKIV

[Back to Copenhagen Rap Spot]