13.07.2003

Totally Equicez'ed Out - Interview med Cast fra Equicez

equicez_int.gifEquicez har været connected med Danmark siden Frez Force trak gruppen ned til en række live shows for et par år siden. Rapperne Cast og F_EMOne præsterede altid at rocke huset lige meget hvor de spillede, og hangen til freestyle cyphers og weed-smoking gjorde de faldt lige ind i et hvert jam. I midlertid har gruppen vokset sig store i Norge via albummet "Generation Equizes - State of Emergency", et hardcore og bangede album, de fleste hip-hoppere ville nyde. Da de denne gang optrådte til Roskilde var det med flere hundrede dedikerede fans i publikum, og de vandt givetvis flere både danske og svenske fans ved optrædenen. Bagefter fangede vi Cast, der sad og chillede på en bænk backstage, efter en veloverstået koncert. Cast syntes selv, han var et dårligt interview-offer, men selvom han mest grinede af spørgsmålene, fik vi stadig smæk for skillingen.

Så er I hjemme i Danmark igen, hvordan går det?

Cast Chiller, nyder at være her. Danmark er Skandinaviens hjerte, hehe. Vi fik masser af kærlighed fra publikum i dag. Jeg elsker Danmark, måske ikke så meget det I laver politisk, men jeg elsker at være hernede. Cool mennesker, billige øl og cigaretter...og så videre, hehe.

Jeg har ellers hørt du er blevet afholdsmand, så hvad sker der med du drikker Carlsberg?

Ahr, en af de her bliver jeg ikke fuld af.

Hvad var track-listen til showet i dag?

Vi startede med "Alias", det er andet nummer på albummet. Vi spillede "Live From Pass It", det er en single og video vi har ude. Uhm, hehe, jeg kan faktisk ikke huske det. Jo, "Drekka Låta" om at drikke og "Barnslig," som er vores nyeste single, der har vi en norsk komiker Atle Antonsen til at fløjte på omkvædet. Jeg var overrasket over at alle sang med på hooken hernede.

Omkvædet er jo også på norsk, så der må have været en del nordmænd i crowden. Albummet igennem rapper du på norsk, mens F_Em rapper på engelsk, hvorfor valgte i den sammensætning?

Jeg holdte op med at rappe på engelsk, og begyndte på norsk, så folk forstår alt hvad jeg siger. Det er en god kombination for dem, der ikke kan norsk lytter til F_Em og de andre lytter til mig. Men på det næste album rapper vi begge to på engelsk, vi er gået igang med at indspille det.

Eftersom jeres album hedder State Of Emergency hvad synes du som om den forfatning hip-hop er i nu?

Det ved jeg ikke rigtig, jeg lytter ikke til New York rap mere, jeg lytter mest til Dirty South.

Hvad er dit mål med at lave musik?

Det er faktisk bare at lave numre, og spille shows. Det er det eneste jeg kan finde ud af, jeg vil ikke gå tilbage til at vaske tog, som jeg gjorde.

Hvad ville du gerne have der skete i morgen hvis du kunne vælge?

Jeg ville gerne have en million dollars, en Ferrari og en yacht og et kæmpestort hus...i Afrika!

Skrevet af ptas 13.07.2003 15:29