19.06.2003

Vores plan for Roskilde Festival

Rapspot/Onpoint tager til Roskilde

Vi glæder os meget til at teamet kan præsentere live updates som de derhjemme kan følge med i, og de hjemvendte festival-gængere senere kan underholde sig med, mens de enten mindes deres oplevelser, eller bliver hjulpet ud af hashtågerne ved hjælp af tekst og billeder.

Vi dækker alt muligt. Vi er både til stede til Festivallens koncerter og backstage for at få nyheder og andet listicness fra kunstnerne selv. Desuden er vi selvfølgelig også på festival pladsen hvor vi chillaxer med jer, vores medfestival gæster!!

Vi har endvidere fået faste aftaler i hus med de danske acts Ikschel Taschel, Suspekt, Static & Natill, Denmarks Finest (DJ Noize, Shine, Static), såvel som med svenske Organism 12 & Advance Patrol, og med norske Equicez. Med lidt teknisk snilde og lovning om rap-chillout og videospil håber vi at resten af hip-hopperne også dukker op!

Det første projekt vi dækker bliver Vans' skater-scene hvor en masse danske rap-grupper spiller, bl.a. Per V., Jimmieee, FireFod, Rent Mel, Sundbyklanen, Den gyldne middelvej og DJ Noize, DJ Renegade...Desuden er der breaker battles og en masse andet word to the streetness.

Man kan læse om pre-eventet : her

Posted by ptas at 14:42