20.07.2003

Rapspot @ Roskilde takker af.

roskildeholdet_mtekst.gif

Rapspot holdet på Roskilde Festival takker af. Der kommer ikke flere updates. Vi håber I har været nede med hvad vi har fyret op for denne gang.

Der skal lyde en stor tak til en røvfuld mennesker, som har hjulpet os med at gøre denne lejr til en realitet.

Martin Schlæger [Vega], Nicolaj [Vega], Connie Petersson [TDC], Jette Hansen [Roskilde Festival], Esben Danielsen [Roskilde Festival], Morten Nielsen [EASports], Tue Sottrup, Bo Phluids, Lars Pedersen, Johan Spanner, Ada Bligaard Søby, Nelson, Cars10, DJ Knud, Søs Hørup Andersen [TDC], Martin Jensen [MNW - Def Jux], Flavourz.dk, Martin Schultz [Gam3], GBCrates, René Johannsen [moment-films], Bjarke & KV, Carsten Seidel, Tjeck´s fadølsanlæg for godt samarbejde, Jonas Voss, Loka?, Simon T, Def Jux, EL-P, Aesop Rock & RJD2, Per V, Jimmieee, Simon og Mark (sutrapumo), Nicci Cheeks, 4fod (Kasper & Brygz), Ufo & Yepha, Little Brother, Dj Noize, Dj Static, Dj Shine, NatiLL, Suspekt (Emil og Andreas), Jonas Fjelding, Playground, Katja & Toke (Virgin), Saïan Supa Crew, Undergrunden.dk, Malk De Koijn, Loose Canons, Dj Dainja, Ross, Mad Con, Equicez, Asha (Festival radio), Michael Pedersen (Easports), Crema, Kaos, Annehvem?, Katten, Milla, Anders, Anders & Andreas (flavourz.dk), Hvidovre Nærradio, Køhling med øøøøøø, Linda Burchard (Warner Music), Dr. Jooks og Møller, Ikscheltaschel, Andrea, Dj Typhoon, Kenneth K, Dj Power & Christian Grubert, Andreas J (Stocktown), C.U.P., J-Son & alle de andre som var forbi hiphop campen:

Se stor version af Rapspot holdet på Roskilde Festival 2003

Skrevet af Køhl 12:24

09.07.2003

Landbytosser og særlinge tager Roskilde Festival til et andet niveau

IMG_3022.gifRoskilde Festival er ikke kun koncerter, hor og druk. Det VRIMLER med gøglere og exhibitionistiske showmen som hører under betegnelsen 'event gruppen'. Event gruppen husede også 20 graffiti malere fra ind og udland i år (tjek op for graffiti billeder i linselus).

Alle disse performers, landsbytosser om du vil, er med til at tage festival oplevelsen til et andet niveau. Se et par video klip af de festival særlinge vi stødte på her:

Tæt ved Arena (red. tidligere grøn scene)møder vi de aggressive strudser, som overfalder to uskyldige unge piger, bl.a. Katja fra Virgin Records
Klik for at downloade
de aggresive strudser.

Backstage på Odeon scenen møder vi en ung mand, som viser sig at være Roskildes egen Georg Gearløs. Han insisterer på at vise os sin seneste opfindelse "The Spradio"Klik for at se opfindelsen i aktion


Billede af Køhl © Rapspot.dk
Videoklip: Køhl

Skrevet af Køhl 15:20

03.07.2003

Oh yeah...it ain't over motherfuckers!

Vi er allesammen kommet hjem fra Roskilde med lemmerne i behold så vidt vides. Yay! Nu er det tid til at rulle de virkelig store kanoner frem, det vil sige der i de kommende dage kommer diverse artikler om festivallen, flere billeder, mere grafitti og ikke mindst interviews.

Vi har haft fat i følgende backstage, på pladsen eller i Hip Hop Campen, vores Rapspot-headquarters som du snarest kan læse om her:

Saian Supa Crew, Def Jux - El-P Aesop Rock & RJD2, Little Brother, Per V., Denmark's Finest & Nat iLL, Suspekt, 4Fod, Mad Con & Ken, Equicez, Advance Patrol, Son Of Light og Ufo & Yepha!

Desuden har vi fået singler, bånd og andre eksklusives stukket i hånden så tjek for det på rapspot!

Skrevet af ptas 04:48

Little Brother Station Drop

IMG_2811.gifBackstage på Pavillionen møder vi Big Pooh & Phonté fra Little Brother. Hør dem give den op for moderskibet Copenhagen Rapspot


Klik for at downloade
Big Pooh's Station id.

Klik for at downloade
Phonte's Station id.

Billede af Rasmus Dengsø © Rapspot.dk
Videoklip: Køhl

Skrevet af Køhl 02:50

02.07.2003

Nye Roskilde-anmeldelser på Flavourz

Du kan nu læse Flavourz.dk's oplevelse af Def Jux og Xzibit-koncerten

Skrevet af Køhl 12:38

01.07.2003

Ufo & Yepha Station Drop

IMG_2159.gifVi mødte Ufo & Yepha backstage til Nordic By Nature Scenen. Hør Ufo give den op for Rapspot med bajere i favnen.


Klik for at downloade

Billede af Carsten Seidel© Rapspot.dk
Videoklip: Køhl

Skrevet af Køhl 17:36

30.06.2003

DJ Noize Station Drop

IMG_2156.gifBackstage til Nordic By Nature møder vi en særdeles veloplagt Dj Noize, en tredjedel af Denmarks Finest, som giver den op for moderskibet, Copenhagen Rapspot


Klik for at downloade

Skrevet af Køhl 23:51

Festival Vagt Station Drop

Søvnig og på vej hjem til Hip Hop Campen fra Malk De Koijn koncerten møder Rapspots udsendte video fotograf endnu en smuk og gæv ung Festival vagt, specielt ved hende her er at hun kan synge og at hun elsker Rapspot.
Hør hendes serenade, klik for at downloade

Skrevet af Køhl 23:23

Ikscheltaschel stationdrop

Klik her for at høre Ikscheltaschel gi' den op for Rapspot med kartoffelsalat i kæften.

Skrevet af m_dejean 19:02

Promoe stationdrop

Promoe.gifVi fangede Promoe fra Loop Troop blandt publikum efter koncerten med Saian Supa Crew.

Klik her for at høre ham gi' den op for Rapspot.

Skrevet af m_dejean 18:24

Første oplag af DJ Carsten mixtape udsolgt

Det er ikke til at stoppe tape-hustleren DJ Carsten. Efter 4 dages ihærdig sælger-stilo, er det første oplag af hans nye mixtape "Byens Pulz", allerede revet væk.

"Jeg har solgt 75 bånd i alt. Husk også lige at nævne at det er lavet i forbindelse med et graffiti-blad af samme navn, som Crema står for. Det er ikke på gaden endnu, men det kommer snart", fortalte han ind i mellem en af sine ihærdige peptalks til de sagesløse festival-deltagere.

Klik på links for at se billeder af DJ Cars10 i aktion! Billede 1 (Fotograf: Klaus Køhl) & Billede 2 (Fotograf: Klaus Køhl)

Skrevet af m_dejean 17:10

28.06.2003

Saian Supa Crew stationdrop

Vi blev inviteret indenfor i det franske Supa Crew's tourbus. Klik for at se
Klik for at downloade station drop, hvor deres human beat boxer giver den op for moderskibet: Rapspot

Skrevet af Køhl 23:53

Formula One Stationdrop

Klik for downloade og se Formula One gi' den op!

Skrevet af Køhl 20:37

Fluidman Stationdrop

Fluidman hostede Nordic By Nature og i en pause mødte vi ham, hvor han gav den op for rapspot.dkKlik for at download stationdroppet

Skrevet af Køhl 00:21

27.06.2003

Nyt DJ Cars10 mixtape

cars10pushermixtape.jpg

Efter den massive respons på sit forrige mixtape "Check The Intellect" er Københavns egen DJ Cars10 igen klar med en godt en times tur ud i danske og udenlandske undergrundstracks. Titlen er "Byens Pulz" og denne gang byder han bl.a. på numre fra Beatnuts, Subconscious, Blackalicious, MURS, og Little Brother. Ligesom sidst er det hele krydret med hans egne beats samt en række gæsteoptrædener fra Context, Strøm, Paulo, Isbjerg, Inspector Clueso, DJ Jazz T og DJ Kruzh'em.

Som den snu fætter han er, har han selvfølgelig timet udgivelsen med Roskilde Festivalen og kunne således ses pushe produktet rundt omkring på pladsen. "De går som varmt brød; jeg har solgt 10 stk. på 2 timer", fortalte han Rapspots udsendte mens han blinkede til en norsk jente med MC Jimmieee lurende i baggrunden.

Mon ikke der er lagt op til en gentagelse af successen?

For mere info klik ind på djcarsten.dk

Billeder af Køllephar_rell © Rapspot.dk

Skrevet af m_dejean 16:18

Flavourz.dk skriver stemningsrapport og anmeldelse af Youngblood Brass Band

Vores kollega og værdige konkurrent, som vi ligger sammen med i hip hop campen har fyret op for deres første stemnings rapport, fra den officielle dag 1 på Festivalen.

Du kan læse den
her.

De har desuden også anmeldt Youngblood Brass Band fra Wisconsin. Klik her.

Skrevet af Køhl 05:32

Rent Mel på vej med ny plade

joogmoeller4.gifMC Jo og DJ Møller var et smut forbi lejren for at flashe deres ny-indspillede nummer, samt at tæve hinanden i Def Jam Vendetta. De kunne undervejs fortælle at de har lavet en masse nye numre til den nye Rent Mel plade, hvilket primært bliver produceret af MC Jo og Atilla. Efter hvad undertegnet har hørt fra nyere koncerter og den eksklusive lytning, så bliver det en del mere jiggyfied, men ligeså hiphop som hidtil. Det er endnu uvist hvilket pladeselskab, hvilken releasedate, og hvilken albumtitel der omkredser det opkommende album, men vi dropper nyheden når den er der.

Skrevet af Orama 01:23

Fluidman hoster Nordic By Nature

IMG_2290-copy.gif Internettets egenFluidman , kendt fra sine Live Phluids arrangementer på Vega og som idémanden bag DK Phluids hoster "Nordic By Nature scenen fredag og guider os således kyndigt gennem timerne med skandinavisk hip-hop.

Se billedet i stor størrelse klik her

Billede af Carsten Seidel © Rapspot.dk

Skrevet af ptas 00:53

26.06.2003

UFO & Yepha2 på forsiden af Roskilde Avisen

Yepha_og_Ufo2.gif

UFO & Yepha2 formåede tirsdag i den grad at få et vindblæst publikum op af camping stolene. De spillede nogle nye numre, bl.a. et battle-track til den kommende "Fight Night All-Stars" CD produceret af DJ Static. Det rykkede så meget i Roskildes pressekorps at optrædenen kom på forsiden af den daglige avis, som i øvrigt betegnede arrangementet som: "hip-hop extravaganza". Læs onsdagsudgaven af avisen online her.

Vi snakkede med rapperne efter showet, og det kommer der naturligvis en update med, hvor vi også kan fortælle lidt eksklusivt om deres nye album.

Billede af ptas © Rapspot.dk

Skrevet af ptas 02:20

Organism 12 aflyser

organism_12_2.gifEftersigende har den svenske rapper Organism 12 aflyst sin optræden til "Nordic By Nature", grundet andre forpligtigelser hjemme i Sverige. Det er superærgeligt det mobbede barn med automatvåben skrotter Roskilde, og det vides endnu ikke om der kommer en erstatning.

Efter hypen omkring Ufo & Yepha2s show på Vans scenen må de ses som et oplagt bud som afløsning.

Skrevet af ptas 02:12

Nyheder fra Noize og Per V

noize.jpg

Vi mødte Per og Noize til en snak om hvad de har ild i for tiden generelt, men specielt på Roskilde selvfølgelig. Det kom der en fin snak ud af, som kan læses i Per interviewet.

Foreløbig kunne de afsløre et par hemmeligheder om Denmark's Finest showet lørdag til den fælles skandinaviske showcase - "Nordic By Nature". Dels er de tre DJ's show sat sammen med Static og NatiLL's optræden, så de fungerer som en helhed. Og at de satser på at lave "50/50" live på tre pladespillere så de gennem turntablism genskaber beatet og alle de originale scratches og wordcuts.

Desuden løftede Noize sløret for at han har været i studiet med de gamle 5% favoritter Brand Nubian og at han arbejder på en version af Gang Starr's klassiske "It's Mostly The Voice" sammen med Guru. Det bliver et rework af det originale beat hvor de oprindelige rim er ændret så de handler om super DJ'en i stedet, den skulle komme til at hedde "It's Mostly The Noize"!

Det kan man jo kun glæde sig til.

Billede af ptas © Rapspot.dk

Skrevet af ptas 02:06